Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 121 kJ / 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,91 g |
| Tuky | 37,46 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 126 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 4,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oba česneky nakrájíme nadrobno, osolíme, opepříme, přidáme vločky a olej, rozetřeme, nebo vložíme do hmoždíře a vytvoříme pastu.
Krok 2: Filety pangase osušíme a potřeme z obou stran směsí. Necháme aspoň 1 hodinku marinovat.
Krok 3: Opečeme na oleji a másle dorůžova.
Zveřejněno 30. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v česnekové pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poLQ
Moje poznámka
Pangasius v česnekové pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poLQ
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 10 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 11 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Beskydský bigos
magdalenka před 18 minutami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 1 hodinou
Jablečný perník
Ivuss před 1 hodinou
Ořechovo-jablečný koláč II
Iwcas před 1 hodinou
Špenát II.
Andy2208 před 1 hodinou
Olejový korpus na dort
Terkinka před 3 hodinami
Salát s hruškou a Hermelínem
Limek před 3 hodinami
Kuřecí karí
dandykvetinka před 3 hodinami
Salát z bílé ředkve s mrkví
Mishmaja před 4 hodinami
Karlovarské knedlíky I
mamina3 před 4 hodinami
Tématické fráze:
česneková pasta z medvědího česneku,
cesnekova paste,
pangasius recepty,
pangas recepty,
medvědí česnek paste,
česneková pasta recept,
česneková pasta na ryby recept,
pangasius,
pangasius recept,
česneková pasta recept na ryby,
cesnek z hmozdire
Suroviny:
pangasius,
list medvědího česneku,
česnek,
pepř červený,
sůl,
vločky chilli,
olej olivový,
olej olivový,
máslo
Komentáře (12)
tak mně se to líbí, pangoš nepangoš.. s tou "patlaninkou"
Irule: V té bábovce to asi "neuhmoždíš", co?