Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 443 kJ / 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 82,02 g |
Vláknina | 0,08 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zlaté kuře s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXmJ
Moje poznámka
Zlaté kuře s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXmJ
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové výpečky na černém pivu
tonda.xp před 5 minutami
Koláč s jahodami a pudinkem
Terina309 před 7 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa před 7 hodinami
Margotková kolečka
MarcelaPa před 7 hodinami
Topinka "SPECIÁL"
MarcelaPa před 7 hodinami
Třešňový nákyp
evoule před 10 hodinami
Hermelín v pyžamu
Sahula před 10 hodinami
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 11 hodinami
Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty s bulgurem,
pecene kure s bulgurem,
zlaté kuře-recept,
kure a bulgur,
zlaté kuře-recept,
kureci stehna s bulgurem,
kure bulgur,
bulgur a kuře,
bulgur recepty,
zlaté kuře,
bulgur kuře,
bulguret,
zdravé recepty s bulgurem,
kureci s bulgurem,
kuře recepty,
recepty z bulguru,
kuře s bulgur,
kureci stehno s bulgurem,
pečený bulgur,
bulgur kureci stehna
Suroviny:
stehno kuřecí,
máslo,
zázvor mletý,
paprika sušená sladká,
ořech muškátový,
víno bílé,
sůl,
bulgur,
cibulka jarní
Komentáře (10)
Hani, v tom výpeku to bude moc dobré