Vepřová roládka Zlatá Praha

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 40 min 2 porce Vepřové maso 4 názory

Suroviny

2 plátky vepřové kýty
1 vajíčko
2 kusy plátkového sýra
4-5 koleček Poličanu na každý plátek masa
1 lžíce másla
1 cibule
sterilizovaná kapie
sůl
pepř
olej
vývar
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme syrovým vajíčkem. Na každou porci dáme plátek sýra, několik koleček Poličanu a sterilizovanou kapii. Maso srolujeme, sepneme jehličkami.

  2. Na oleji orestujeme do světlehněda cibuli a roládky orestujeme ze všech stran. Pak je zalijeme vývarem, jen tak do poloviny masa a dusíme doměkka. (tlakový hrnec 25-30 min). Maso vyjmeme, do výpeku přidáme lžíci másla a cibuli rozmixujeme tyčovým mixérem, není pak potřeba mouka.

Poznámka

Z kuchařky Nejlepší recepty od Dony

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 263 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová roládka Zlatá Praha

Tématické fráze: vepřová roládka

Zapomněl/a jsem heslo