Zlaté kuře v marinádě

hanahcotton Kuchařka: hanahcotton

Drůbeží maso 11 názorů

Suroviny

celé kuře
Marináda:
100 ml plnotučné horčice
150 g bílý jogurt
3 stroužky česneku
1 lžíce olivového oleje
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuře potřeme marinádou, můžeme naložené přes noc, ale postačí i 2 hodiny.

  2. Naložené maso dáme na pekáč s mřížkou a pečeme ve vyhřáté troubě. Během pečení podlijeme vodou.

  3. Marináda, která steče během pečení udělá spolu s vodou dobrou šťávu.

  4. Kuře má po upečení zlatou, chutnou a křupavou kůrčičku.

    Podáváme s rýží, bramborem, nebo těstovinami.

Poznámka

Tento jednoduchý recept na kuře jsem tady nenašla...pokud tady již je, v pohodě odstraním.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zlaté kuře v marinádě

Tématické fráze: kuře naložené v jogurtu naložené kuře marináda na kuře marináda na celé kuře pečené kuře naložené v jogurtu kure nalozene v marinade naložení kuřete kuře v marinádě naložené celé kuře kuře recepty zlate kure naložené pečené kuře zlaté kuře recept marináda na naložení kuřete marináda na kuře recept naložené kuře v jogurtu zlaté kuře celé dobry recept pecene kure jogurtove marinade marinady na cele kure nakladabe kureci v jogurtu

Zapomněl/a jsem heslo