Zlaté kuře v marinádě

hanahcotton Kuchařka: hanahcotton

Drůbeží maso 11 názorů

Suroviny

celé kuře
Marináda:
100 ml plnotučné horčice
150 g bílý jogurt
3 stroužky česneku
1 lžíce olivového oleje
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuře potřeme marinádou, můžeme naložené přes noc, ale postačí i 2 hodiny.

  2. Naložené maso dáme na pekáč s mřížkou a pečeme ve vyhřáté troubě. Během pečení podlijeme vodou.

  3. Marináda, která steče během pečení udělá spolu s vodou dobrou šťávu.

  4. Kuře má po upečení zlatou, chutnou a křupavou kůrčičku.

    Podáváme s rýží, bramborem, nebo těstovinami.

Poznámka

Tento jednoduchý recept na kuře jsem tady nenašla...pokud tady již je, v pohodě odstraním.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zlaté kuře v marinádě

Tématické fráze: kuře naložené v jogurtu naložené kuře marináda na kuře marináda na celé kuře naložené celé kuře pečené kuře naložené v jogurtu kure nalozene v marinade naložení kuřete kuře v marinádě zlate kure kuře recepty naložené pečené kuře pečené zlaté kuře zlaté kuře recept marináda na naložení kuřete marináda na kuře recept marináda na pečené kuře zlaté kuře recepty naložené kuře v jogurtu zlaté kuře celé

Zapomněl/a jsem heslo