Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znojmo

Klasická znojemská pečeně stojí na hovězím mase a nakládaných okurkách. Výborná je i variace z vepřového masa, která vykouzlí úsměv na tváři každého strávníka. Tradiční česká kuchyně má zkrátka své kouzlo.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 2. 2009 17:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie295 kJ / 70 kcal
Bílkoviny2,13 g
Tuky0,37 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 6. 2018 15:18

ladoprasek: to mne moc těší :-K

ladoprasek

17. 6. 2018 14:30

Janka ďakujem výborné ;-)

jája

30. 11. 2017 10:26

Alena: presne tak ja to milujem už od čias školskej jedálne fakt to robili výborne, a môžem povedať že ta ryža k tomu je super, inú prílohu si neviem predstaviť.

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 4. 2017 11:13

Silvie: Bez chuti rozhodně ne :-). Vajíčko přidávám do Bratislavy, ne do znojemské, ale každý jsme zvyklí jinak. :-p

Silvie

15. 4. 2017 08:27

No nevím já dávám do znojemské omáčky ještě trochu hořčice a vejce uvařené na tvrdo. Takhle mi to přijde, že to bude docela bez chuti 8-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 2. 2017 21:08

Marie Švarcová : :-K

Marie Švarcová

15. 2. 2017 19:15

:yes::yes::yes: také máme Znojmo rádi <3

Alena

20. 7. 2016 22:44

Jarka: určite recept vyskúšajte,,ja ho poznám už roky pod názvom znojemská roštenka,,,,je to fantázia tie chute keď sa spoja,,,,nevesta ju miluje

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 6. 2016 23:13

Jarka: Václav Froněk by si to určitě rád přečetl. Bohužel, už není mezi námi :-(

Jarka

22. 6. 2016 23:09

Vaclav Fronek: Tak musím vzkoušet,samé dobré inredience...no prostě muži se nebojí experimntovat to se nadármo neříká,že hodně mužu vaří lepé jak ,ženy,,,tak jistě patříte mezi ně sto bodou:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2011 13:38

Snehura: díky:-)

Snehura

29. 10. 2011 12:40

Znojmo nemělo chybu:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 9. 2011 11:01

Jenny:;-)

Jenny

25. 9. 2011 08:19

:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 2. 2011 21:47

Evi díky moc!!! :-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: znojemská omáčka s vajíčkem a okurkou znojmo omáčka omáčka znojmo hovězí znojmo pravá znojemská omáčka znojemská omáčka s vajíčkem znojemská omáčka s vajíčkem a salámem znojemská hovězí omáčka jak uvařit znojemskou omáčku top recepty jaké maso na znojemskou omáčku pravá znojemská pečeně znojmo omacka recept znojemská omáčka z vepřového znojem omačka prava znojemská omáčka recept hospodska znojemska omačka znojemska recept omáčka s vajíčkem a okurkou znojemská omáčka top recept

Suroviny: maso hovězí, cibule, olej, sůl, pepř, okurky sterilované, mouka hladká

TopRecepty.cz

Znojmo

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68Z9