Znojmo

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Hovězí maso 32 názorů

Suroviny

plátky hovězího masa (dle počtu strávníků)
větší cibule
olej
sůl
pepř
4 kusy kyselé okurky
1 lžíce hladké mouky na zahuštění
Recept si zatím oblíbilo 52 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na růžové cibulce z obou stran.

  2. Takto opečené podlejeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu zahustíme hladkou moukou.

  3. Pořádně provaříme a nakonec orestujeme na oleji na kostičky nakrájené okurky a přidáme do omáčky. Jako příloha je vhodná rýže.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 22 570 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Znojmo

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: znojemská omáčka s vajíčkem a okurkou znojmo omáčka omáčka znojmo hovězí znojmo pravá znojemská omáčka znojemská omáčka s vajíčkem znojemská omáčka s vajíčkem a salámem znojemská hovězí omáčka jak uvařit znojemskou omáčku top recepty jaké maso na znojemskou omáčku pravá znojemská pečeně znojmo omacka recept znojemská omáčka z vepřového znojem omačka prava znojemská omáčka recept hospodska znojemska omačka znojemska recept omáčka s vajíčkem a okurkou znojemská omáčka top recept

Zapomněl/a jsem heslo