Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,02 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 25,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo chce, může udělat jíšku nebo použije hotovou jíšku Knoor (tu jsem použila já). Udělala jsem z pěkného masa na polévku a vůbec to nebylo znát, bylo to výborné a chutí to trochu připomínalo Znojemskou pečeni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2012 17:50
28. 2. 2010 09:58
27. 2. 2010 23:30
27. 2. 2010 22:30
27. 2. 2010 21:44
27. 2. 2010 20:06
27. 2. 2010 19:55
27. 2. 2010 17:45
27. 2. 2010 17:45
27. 2. 2010 17:45
27. 2. 2010 17:31
27. 2. 2010 17:17
27. 2. 2010 17:10
Ale - chci se zeptat; z jakého důvodu to maso předvařuješ vcelku a teprve v půlce ho krájíš a dusíš? Já bych ho tam šoupla dusit rovnou... Je v tom nějaký fígl nebo si potřebovala vývar ještě na něco jiného?
Jinak jídlo je určitě
27. 2. 2010 16:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 30 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 53 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Další recepty
Tématické fráze: hovezí omacka babicovy dobroty znojemská pečeně omacka z hoveziho vyvaru hovezi omacka recept znojemska hovezi pecene hovězí omacky hovězí na omáčku omačka hovězi omáčky z hovězího vývaru babicova znojemska pecene znojemská pečeně babicovy dobroty omáčka s okurkou omacka s okurkama vaříme z hovězího masa omáčka z hovězího babicovy dobroty-znojemska pecene babicovy dobroty recepty znojemská pečeně babicova znojemska omacky z hoveziho hovězí s okurkou
Suroviny: maso hovězí, slanina anglická, cibule, okurky sterilované, pepř, koření nové koření, bobkový list, paprika sušená sladká, masox, mouka hladká, česnek, sůl
Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0VM
14 názorů