Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,02 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 25,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0VM
Moje poznámka
Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0VM
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 5 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 19 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 35 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 1 hodinou
Žampionový guláš s cuketou
Slavista62 před 3 hodinami
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 4 hodinami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 10 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 12 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 12 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 17 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 18 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 21 hodinami
Tématické fráze:
hovezí omacka,
babicovy dobroty znojemská pečeně,
omacka z hoveziho vyvaru,
hovezi omacka recept,
znojemska hovezi pecene,
hovězí omacky,
hovězí na omáčku,
omačka hovězi,
omáčky z hovězího vývaru,
babicova znojemska pecene,
znojemská pečeně babicovy dobroty,
omáčka s okurkou,
omacka s okurkama,
vaříme z hovězího masa,
omáčka z hovězího,
babicovy dobroty-znojemska pecene,
babicovy dobroty recepty znojemská pečeně,
babicova znojemska,
omacky z hoveziho,
hovězí s okurkou
Suroviny:
maso hovězí,
slanina anglická,
cibule,
okurky sterilované,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
masox,
mouka hladká,
česnek,
sůl
Komentáře (15)
Ale - chci se zeptat; z jakého důvodu to maso předvařuješ vcelku a teprve v půlce ho krájíš a dusíš? Já bych ho tam šoupla dusit rovnou... Je v tom nějaký fígl nebo si potřebovala vývar ještě na něco jiného?
Jinak jídlo je určitě