Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 265 kJ / 1 019 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,51 g |
| Tuky | 75,94 g |
| Vláknina | 4,36 g |
| Cholesterol | 1,33 g |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,53 g |
| Sacharidy | 8,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí játra s anglickou a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXZG
Moje poznámka
Krůtí játra s anglickou a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXZG
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 15 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 3 hodinami
Tématické fráze:
krůtí játra recepty,
kruti jatra,
krůtí játra recept,
recepty na krůtí játra,
krutí játra. recepty,
krutí játra. recepty,
játra s anglickou,
www nova dobroty cz,
restovaná krůtí játra,
recepty krůtí játra,
kruti jatra s jablkama,
jíška do jatra,
krůtí játra na voňavé cibuli,
varena krůtí játra,
jak vypada kruti jatra,
játra s anglickou,
kruti játra varena,
babicovy dobroty od 14.11.2013,
www nova cz dobroty 13.11.2013
Suroviny:
játra krůtí,
slanina anglická,
maso uzené,
olej slunečnicový,
cibule,
paprika sušená sladká,
jíška tmavá instantní,
sůl
Komentáře (6)