Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s bylinkami od Titi

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

26. 1. 2014 01:57

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 941 kJ / 942 kcal
Bílkoviny0,70 g
Tuky104,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

24. 3. 2014 16:27

Marcelko,chlazeného pstruha jsem neměla:-Sale mražené ryby jsou u nás stále v mrazáku;-)
Pstruh na másle je u nás oblíbený a s přidáním tymiánu to byla opravdu příjemná chuťová změna:-p:-K:yes:Přidávám 3bodík a fotku:-*

titinka

27. 1. 2014 21:39

suché, podlévám výpekem z ryb.připadně olivový olej přimo na rýži.nám chutná obojí.rýže co kupujeme je právě vynikajicí a není suchá.až budu mit originál obal pošlu fotku...;-)

:-D

Ivusa

27. 1. 2014 17:08

:-Opstruh je skvělá rybka,dělám podobně, ale nikdy s rýží...není to suché????Podle mého je vhodnější přílohou brambor;-)

hanes24

26. 1. 2014 08:41

:yes::yes::-)):-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh s ryzi pstruh s rýží recept recepty na pstruhy pečený pstruh s rýží pstruh recepty pstruh recepty chlazeny pstruh recepty chlazeny pstruh chlazeny pstruh recept

Suroviny: pstruh, máslo, olej, citron, tymián, sůl, rýže basmati

TopRecepty.cz

Pstruh s bylinkami od Titi

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1qDG