Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 28 056 kJ / 6 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,47 g |
| Tuky | 400,75 g |
| Vláknina | 29,60 g |
| Cholesterol | 1,50 g |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 5,14 g |
| Sacharidy | 632,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svatební koláčky - nekynuté
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXwR
Moje poznámka
Svatební koláčky - nekynuté
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nXwR
Nejnovější recepty
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 49 minutami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 30 minutami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 6 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 6 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 6 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 8 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 9 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 10 hodinami
Tématické fráze:
metáčky,
svatební koláče vázané,
pouťové nekynuté koláče,
nekynuté posvícenské koláče,
posvícenské koláče nekynuté,
svatebni kolacky,
vázané svatební koláčky,
koláče z nekynutého těsta,
svatební koláčky recept,
nekynuté poutové koláče,
koláčky z nekynutého těsta,
svatební koláčky z nekynuteho těsta,
svatební koláče z nekynutého těsta,
svatební koláčky vázané,
vázané svatební koláče,
svatební koláče,
svatební koláčky ze sádla,
nekynute kolacky,
svatební metáčky,
svatebni vazane kolacky nekynute
Suroviny:
máslo,
žloutek,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
tuk,
droždí,
cukr
Komentáře (14)
Ten recept je můj, ne "receptů". Dobré jsou nejdříve 2 dny po upečení. Skvělá je právě ořechová náplň: mleté ořechy, med, skořice, rum, eventuálně troška piškotových drobečků. Těsto dávám po uhnětení do lednice - koláčky by neměly kynout během výroby.