Rychlá pizza (nejen pro Vaška)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 542 kJ / 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,68 g |
Tuky | 37,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 13,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Celý proces i s přípravou a pečením trvá kolem 30 minut!!! Dá se dělat, když přijde návštěva i jen na hodinku a budou nesmírně spokojení a budou vás chválit, je opravdu výborná!
Zdroj: rp. mám od svojí maminky, která ji dělala hlavně na chatě přes celou sezónu.
Já už jinou nedělám, jen třeba obměňuji zeleninu. Včera byla k večeři, tak jsem ji nafotila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2010 20:06
A už je pizza v nás-snědli jsme celý plech, mňambudiš nám útěchou, že těsto je hodně nízké
31. 1. 2010 15:31
Už jsme jí neměli nejmíň půl roku, tak jí udělám k večeři-už teď se na ní těšííím
22. 8. 2009 09:50
Tohle je to co hledám už dost dlouho. Jednou jsem to někde četla a nevzpomenout si kde a teď jsem na to tady narazila, tak jsem ráda a vyzkouším.
27. 6. 2009 19:14
Právě jí jdu dělat k večeři, dostali jsme na ní velkou chuť a dlouho jsme jí neměli
31. 5. 2009 20:06
Bibinko-jednoduchá a snadná příprava a chutově je výbornááá neboj se tam dávat pečící papír,používat jen hnědý papír
31. 5. 2009 18:17
jollko, napiš, jak u vás chutnala a jaký si z ní měla pocit při přípravě.Díky
31. 5. 2009 18:08
Tento papír u tohodle těsta opravdu nelepí
31. 5. 2009 14:29
Dneska ozkouším ,jen poznámka k tomu pečícímu papíru, taky jsem použila byl bílý a ten lepil pak je tmavě hnědý a ten nelepí -toto ale nemám vyzkoušené u tohoto těsta tak to zkusím a dám vědět
28. 4. 2009 15:43
Eli, já si až teď všimla té tvé poznámky k vajíčku, promíň A to bylo 11.3. No a pak to bylo s tou kmínovkou, co? No, vidíš, všechno nestíhám.
28. 4. 2009 15:40
Bibi, no, u nás stejný scénář "už bych mohl jíst? Už sis to vyfotila"
12. 3. 2009 23:36
Bibi, díky, jsi hodná . Nakonec by ta diskuze bez fotky citrónu s vejcem pozbyla smysl...
12. 3. 2009 23:21
Elizo, jen tam ten obrázek nechej, já se určitě zlobit nebudu- já to ani moc neumím, cha,cha, to jsem se na těch komentářích docela nasmála. Skoro je to všude stejný: manžel, už si můžu to jídlo vzít, už ho máš nafocený? A to se ptá, i když má k večeři třeba párky s chlebem a hořčicí! U nás to je nejčastější otázka.
12. 3. 2009 23:08
Mirčo, mám záchvat smíchu, protože když jsem ten poslední obrázek vyfotila a odešla k počítači, ozvalo se z kuchyně: "Můžeš mi prozradit, k čemu je tady ta prasárna s vajíčkem?"
Stejně to nepochopil...
Stejně to nepochopil...
12. 3. 2009 23:03
Elizo,pizza vypadá velmi jedlea tak chválím,ale chci spíš reagovat na slova tvého manžela a tomu že už se ničemu nedivý.Ten můj vždy před vařením"kontroluje"jestli jsem si prý vyleštila čočku od foťáku a než začne jíst tak se neopomene zeptat jestli už může,nebo budu teprve fotitNo bácla bych ho něčím
12. 3. 2009 23:00
Pejli, hned bych Ti kus dala , máme jí poměrně velké množství...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 10 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 5 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: recept na rychlou pizzu testonapicu těsto na picu rychlé těsto na picu rychlé těsto na pizzu testo napicu rychlá pica rychlá pica recept napicu jak upéct picu piza z jogurtu recept na picu recept piza recept na rychlou picu pica bez kynutí pect picu jak dlouho pect picu recept na dobrou picu jak pect picu pizza od vitany
Suroviny: knemix, protlak rajčatový, vejce, kečup sladký, sýr strouhaný, rajče, paprika čerstvá červená, pórek, brokolice, petrželka, žampióny, koření oregáno, cibule, česnek, sůl
Rychlá pizza (nejen pro Vaška)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Gr
35 názorů