Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 466 kJ / 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,18 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plnene kuracie prsia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp2O
Moje poznámka
Plnene kuracie prsia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp2O
Nejnovější recepty
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 10 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 18 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo jako polotovar
Kaill před 7 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 8 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 8 hodinami
Mleté kuličky se dvěma druhy sýru pečené v troubě
ha.ry před 9 hodinami
Hamburgerové bulky (včetně celozrnné varianty)
AnnaP4 před 11 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 12 hodinami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 12 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 12 hodinami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 13 hodinami
Vepřové na paprice
Bilou před 13 hodinami
Tématické fráze:
plnene kuracie prsicka,
kuracie maso recepty,
kuracie rezne,
recepty kuracie maso,
rureci recepty,
plnene kuracie maso,
kuracie maso,
kuracie recepty,
kuracie maso plnene,
rezne plnene sk,
plnene maso,
recepty na kuracie maso,
kuracie meso,
plnene rezne,
+plnene kuracie prsicka,
kuracie prsia-recepty,
kuracie maso recept,
kuracie rezne plnené syrom a šunkou - príprav,
kuracie rezne plnené syrom a šunkou - príprav,
dobre kuracie rezne aj s foto
Suroviny:
řízky kuřecí,
sýr,
šunka sušená,
sůl,
pepř,
vegeta,
olej,
cibule,
mouka hladká,
žampióny,
bešamel,
víno bílé,
sýr strouhaný
Komentáře (4)