Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,94 g |
Tuky | 17,98 g |
Vláknina | 23,38 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 166,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqQr
Moje poznámka
Jednoduchý pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqQr
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 51 minutami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 6 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 6 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 7 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 7 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 8 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 11 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recept,
nejlepší recept na pstruha,
pstruh,
úprava pstruha,
recept pstruh,
recepty na pstruha,
recepty na pstruhy,
recept na pstruha,
recept na pstruhy,
top recepty pstruh,
recepty na úpravu pstruha,
recepty pstruh,
pstruh v remosce,
pstruh nejlepší recept,
jak upravit pstruha,
pstruh recepty,
nejlepší recepty na pstruha,
úprava pstruhů,
recepty ze pstruha,
pstruh remoska
Suroviny:
pstruh,
máslo,
koření provensálské,
bazalka čerstvá,
sůl,
olej,
brambory,
máslo,
nať petrželová,
sůl
Komentáře (14)
povoliť?
Máš obrovské šťastie, že v obchodoch, kde nakupuješ, majú aj také filé, kde uvádzajú "bez vody". Ja som na také ešte nenatrafila=svoju chuť na ryby zaháňam konzervami, no už aj tie sú stále "lepšie a lepšie" a predstav si, aj španielske.
Obaľované ryby nikdy nekupujem, napchajú ich obyčajne vodou a potom je z toho, ako píšeš, gebuzina.
A chcela by som ešte vedieť.Keď chcem piecť, vyprážať rybie filé, ale nie tzv.rybie prsty= obaľovanú mletú gebuzinu, mám ho nechať úplne rozmraziť? Priznávam sa, raz som to urobila a v miske mi ostali litre vody a za detskú dlaničku čohosi nedefinovateľného.
Vďaka
Recept se mi líbí, dělám ho také prostě v nejjeddnodušší úpravě s minimem koření