Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 447 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,83 g |
Vláknina | 8,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ4m
Moje poznámka
Pstruh na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ4m
Nejnovější recepty
Sušené hovězí maso
Přidáno před 7 minutami
Pečené plněné papriky s pečeným květákem s kari (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny se sušenými rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Batátové bramboráčky
Přidáno před 13 hodinami
Květákové rizoto s krevetami a sýrovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Ruské bifteky
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza jako z pizzerie
Rokallli před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Evice před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
RomanaMonika před 10 hodinami
Buchta z listového těsta s broskvemi a pudinkem
Anaja před 11 hodinami
Jednohubky na oslavu
Vlasta159 před 11 hodinami
Červená čočka s kuskusem a zeleninou
Lucie1001 před 12 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Stibka před 12 hodinami
Medové kuřecí kousky inspirované Asií
Nelinka2013 před 14 hodinami
Rychlý, jednoduchý jablečný moučník
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recepty,
jak dlouho péct pstruha,
pstruh recept,
jak dlouho se pece pstruh,
ryba na tymiánu,
recepty pstruh,
recept pstruh,
jak dlouho péct rybu,
pečení pstruha,
pstruh pečený v troubě,
pečený pstruh v troubě,
pstruh na timiánu,
jak dlouho péct pstruha v troubě,
jak péct pstruha,
pečený pstruh recept,
pstruh s tymiánem,
jak dlouho peceme pstruha,
pstruh,
pstruh na másle tymián,
ryba tymian
Suroviny:
pstruh,
česnek,
tymián,
citron,
mouka hladká,
máslo,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (15)