Pstruh upečený, v másle utopený
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ke spoustě pstruhů na másle přidávám i tu svou verzi :-)
Na zkoušku jsem použia koření na ryby z Lidlu. Jmenuje se“Pil Pil“ a je moc dobré i v bramborácích.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2014 16:37
casino:ach joTebe musí ve vnitřku něco hrozně užírat...
Až ty pstruhy vycpané kaki uděláš,dej vědět.Myslím si,že u kaki po"uvařaní"nebude poznat,jestli bylo zaralé,nebo nezralé
Ale takto znehodnotit rybu...no,asi máš jiné chutě
Až ty pstruhy vycpané kaki uděláš,dej vědět.Myslím si,že u kaki po"uvařaní"nebude poznat,jestli bylo zaralé,nebo nezralé
Ale takto znehodnotit rybu...no,asi máš jiné chutě
10. 12. 2014 23:56
Anna Kocikova:
No, nikdo nevíme všechno…, ale vy vědomě šíříte bludy. Než mlžit, možná stačilo neinformovanost otočit v žert: Kočičko skákavá, jsem si říkala, že je to divný pstruh, když to na mě dělá voči jako vlk na Karkulku...
Já tu příšerku poznal díky diskuzi na vámi zmíněném LABUŽNÍKOVI. http://www.labuznik.cz/recept/grilovany-pstruh/
Tam ten renonc v názvu vyřešil admin přímo šalamounky, když do surovin vedle pstruha doplnil – nebo jiný vodní dravec
A co se rcp týká, ryby dělané na másle preferuji kořeněné spíše s rozumem, tedy takřka nekořeněné (na rozdíl od ryb vařených. Nicméně, už se těším na pstruhy vycpané nezralým kaki...
No, nikdo nevíme všechno…, ale vy vědomě šíříte bludy. Než mlžit, možná stačilo neinformovanost otočit v žert: Kočičko skákavá, jsem si říkala, že je to divný pstruh, když to na mě dělá voči jako vlk na Karkulku...
Já tu příšerku poznal díky diskuzi na vámi zmíněném LABUŽNÍKOVI. http://www.labuznik.cz/recept/grilovany-pstruh/
Tam ten renonc v názvu vyřešil admin přímo šalamounky, když do surovin vedle pstruha doplnil – nebo jiný vodní dravec
A co se rcp týká, ryby dělané na másle preferuji kořeněné spíše s rozumem, tedy takřka nekořeněné (na rozdíl od ryb vařených. Nicméně, už se těším na pstruhy vycpané nezralým kaki...
10. 12. 2014 20:40
cathleen:Já solím ráno,ale až tak,polopaticky to tady(i u jiných svých rcp)nepopisujiChci se vyvarovat přihlouplým komentářům...V pomerančovém džusu jsem příchuť mrkve zatím nezaznamenala
MajaV:děkuji
rujet:díkytakto ho dělávám i na pánvičce-ušetří se energieTěsně před dokončením přidám plyn na plné grády a po 3minutách otočím rybku na druhou stranu...vážně těch 15minut stačí
MajaV:děkuji
rujet:díkytakto ho dělávám i na pánvičce-ušetří se energieTěsně před dokončením přidám plyn na plné grády a po 3minutách otočím rybku na druhou stranu...vážně těch 15minut stačí
10. 12. 2014 15:29
Moc pěkný, brzy zkusím takto udělat
10. 12. 2014 14:14
Anna Kocikova: jasně, že to není tvá chyba, taky většinou předpokládám, že kupuji to, co je na obalu napsáno. I když...třeba pomerančový džus bývá často z mrkve
Škoda, že nevěříš kamarádovi rybářovi I v dTestu píší, že tohle oznacení je pouhý marketingový chyták https://m.dtest.cz/clanek-2291/jak-vybrat-pstruha - stříbrnice je velice dobrá ryba, taky jsme ji kupovávali. Já je solim asi hodinu dopředu (podle rad M. Štěpničky), sůl pronikne rovnoměrně do všech vrstev masa a maso zpevní.
Škoda, že nevěříš kamarádovi rybářovi I v dTestu píší, že tohle oznacení je pouhý marketingový chyták https://m.dtest.cz/clanek-2291/jak-vybrat-pstruha - stříbrnice je velice dobrá ryba, taky jsme ji kupovávali. Já je solim asi hodinu dopředu (podle rad M. Štěpničky), sůl pronikne rovnoměrně do všech vrstev masa a maso zpevní.
10. 12. 2014 11:51
Hned bych si ho dala. Vypadá úžasně.
10. 12. 2014 10:44
zizala:Moje chyba...mám ve zvyku prezentovat celý postup"pečení,vaření"Kdyby tam ta fotka upečené ryby v míse nebyla,asi by nebyl ani Tvůj komentářAle mohu Tě ujistit,že to máslo připálené na okrajích nebylo.Kdybych rybu v průběhu pečení podlila(vodou,vínem,vývarem)zase by to vypadalo jinak
cathleen:To samé mi řekl kamarád rybářAle já používám v surovinách ten název,který je napsaný na etiketě zakoupeného výrobku,abych nemátla případné zájemce o recept
Ivi,to je něco podobného,jako když v obchodě koupíš čínské zelí,které je pekingské...co pak v receptu do surovin napsatNení to má chyba
casino:Dali,tak od Tebe ty smajly opravdu sedíTuhle rybu,kterou takto dělávám opravdu roky a roky(jen se solí a rozmarýnem),jsem tady dala úmyslněa čekala jsem na"ohlasy"Věděla jsem,kdo se chytneKde jsou ty časy na Labužníku
Všem děkuji za komentáře,zájem o recept i hodnocení
cathleen:To samé mi řekl kamarád rybářAle já používám v surovinách ten název,který je napsaný na etiketě zakoupeného výrobku,abych nemátla případné zájemce o recept
Ivi,to je něco podobného,jako když v obchodě koupíš čínské zelí,které je pekingské...co pak v receptu do surovin napsatNení to má chyba
casino:Dali,tak od Tebe ty smajly opravdu sedíTuhle rybu,kterou takto dělávám opravdu roky a roky(jen se solí a rozmarýnem),jsem tady dala úmyslněa čekala jsem na"ohlasy"Věděla jsem,kdo se chytneKde jsou ty časy na Labužníku
Všem děkuji za komentáře,zájem o recept i hodnocení
10. 12. 2014 06:47
ivulinka: No, to máslo v pekáčku je dost přepálené, tady bych raději sosík nejedla, i když jinak mám máslo na rybách strašně ráda
Koření neznám, směsi nekupuju, já mám na rybách neradši jen sůl a bylinky
Koření neznám, směsi nekupuju, já mám na rybách neradši jen sůl a bylinky
9. 12. 2014 20:31
Nevím jak casinovi, ale mě se líbí, máslo mám ráda téměř ve všem
9. 12. 2014 17:55
Drahuš, téhle rybě se pstruh jen říká, je to stříbrnice atlantská - mořská ryba (nepatří ani mezi lososovité, jako pstruzi)
9. 12. 2014 15:59
ach jo
9. 12. 2014 15:57
9. 12. 2014 14:45
ach jo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 35 minutami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 38 minutami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 39 minutami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 41 minutami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 42 minutami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 53 minutami
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 55 minutami
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 1 hodinou
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kuřecí závitky s omáčkou z nivy: Výborná kombinace se studenou sýrovou omáčkou plnou bylinek i jemné chutě česneku
Retro okénko: Pamatujete na roksová lízátka? Kulatá dobrota stála 40 haléřů, vyrábí se dodnes a prodává za 4 koruny
Další recepty
Tématické fráze: stříbrnice atlantská pstruh recept pstruh na másle jak nejlepe udelat pstruha stříbrnice atlantská recept prepalene maslo pstruh na másle recept pstruh recepty pstruh v troubě stribrnice atlantska recepty pstruh podle štěpničky recept pstruh na másle pstruh dělaný v alobalu ja solit pstruha je potreba solit pstruha dopredu stříbrnice ryba dtest ryby pstruh delany v troube recepty na pstruha recept na pstruha
Suroviny: pstruh, koření, sůl, máslo
Pstruh upečený, v másle utopený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qr7R
13 názorů