Pstruh upečený, v másle utopený
Suroviny pro 3
3
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ke spoustě pstruhů na másle přidávám i tu svou verzi :-)
Na zkoušku jsem použia koření na ryby z Lidlu. Jmenuje se“Pil Pil“ a je moc dobré i v bramborácích.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2014 17:37
casino:ach jo
Tebe musí ve vnitřku něco hrozně užírat...
Až ty pstruhy vycpané kaki uděláš,dej vědět.Myslím si,že u kaki po"uvařaní"nebude poznat,jestli bylo zaralé,nebo nezralé
Ale takto znehodnotit rybu...no,asi máš jiné chutě


Až ty pstruhy vycpané kaki uděláš,dej vědět.Myslím si,že u kaki po"uvařaní"nebude poznat,jestli bylo zaralé,nebo nezralé

Ale takto znehodnotit rybu...no,asi máš jiné chutě

11. 12. 2014 00:56
Anna Kocikova:
No, nikdo nevíme všechno…, ale vy vědomě šíříte bludy. Než mlžit, možná stačilo neinformovanost otočit v žert: Kočičko skákavá, jsem si říkala, že je to divný pstruh, když to na mě dělá voči jako vlk na Karkulku...
Já tu příšerku poznal díky diskuzi na vámi zmíněném LABUŽNÍKOVI. http://www.labuznik.cz/recept/grilovany-pstruh/
Tam ten renonc v názvu vyřešil admin přímo šalamounky, když do surovin vedle pstruha doplnil – nebo jiný vodní dravec
A co se rcp týká, ryby dělané na másle preferuji kořeněné spíše s rozumem, tedy takřka nekořeněné (na rozdíl od ryb vařených. Nicméně, už se těším na pstruhy vycpané nezralým kaki...
No, nikdo nevíme všechno…, ale vy vědomě šíříte bludy. Než mlžit, možná stačilo neinformovanost otočit v žert: Kočičko skákavá, jsem si říkala, že je to divný pstruh, když to na mě dělá voči jako vlk na Karkulku...

Já tu příšerku poznal díky diskuzi na vámi zmíněném LABUŽNÍKOVI. http://www.labuznik.cz/recept/grilovany-pstruh/
Tam ten renonc v názvu vyřešil admin přímo šalamounky, když do surovin vedle pstruha doplnil – nebo jiný vodní dravec

A co se rcp týká, ryby dělané na másle preferuji kořeněné spíše s rozumem, tedy takřka nekořeněné (na rozdíl od ryb vařených. Nicméně, už se těším na pstruhy vycpané nezralým kaki...

10. 12. 2014 21:40
cathleen:Já solím ráno,ale až tak,polopaticky to tady(i u jiných svých rcp)nepopisuji
Chci se vyvarovat přihlouplým komentářům...
V pomerančovém džusu jsem příchuť mrkve zatím nezaznamenala
MajaV:děkuji
rujet:díky
takto ho dělávám i na pánvičce-ušetří se energie
Těsně před dokončením přidám plyn na plné grády a po 3minutách otočím rybku na druhou stranu...vážně těch 15minut stačí


MajaV:děkuji

rujet:díky



10. 12. 2014 16:29
Moc pěkný
, brzy zkusím takto udělat


10. 12. 2014 15:14
Anna Kocikova: jasně, že to není tvá chyba, taky většinou předpokládám, že kupuji to, co je na obalu napsáno. I když...třeba pomerančový džus bývá často z mrkve
Škoda, že nevěříš kamarádovi rybářovi
I v dTestu píší, že tohle oznacení je pouhý marketingový chyták https://m.dtest.cz/clanek-2291/jak-vybrat-pstruha - stříbrnice je velice dobrá ryba, taky jsme ji kupovávali. Já je solim asi hodinu dopředu (podle rad M. Štěpničky), sůl pronikne rovnoměrně do všech vrstev masa a maso zpevní. 

Škoda, že nevěříš kamarádovi rybářovi


10. 12. 2014 12:51
Hned bych si ho dala. Vypadá úžasně.





10. 12. 2014 11:44
zizala:Moje chyba...
mám ve zvyku prezentovat celý postup"pečení,vaření"
Kdyby tam ta fotka upečené ryby v míse nebyla,asi by nebyl ani Tvůj komentář
Ale mohu Tě ujistit,že to máslo připálené na okrajích nebylo.Kdybych rybu v průběhu pečení podlila(vodou,vínem,vývarem)zase by to vypadalo jinak
cathleen:To samé mi řekl kamarád rybář
Ale já používám v surovinách ten název,který je napsaný na etiketě zakoupeného výrobku,abych nemátla případné zájemce o recept
Ivi,to je něco podobného,jako když v obchodě koupíš čínské zelí,které je pekingské...co pak v receptu do surovin napsat
Není to má chyba
casino:Dali,tak od Tebe ty smajly opravdu sedí
Tuhle rybu,kterou takto dělávám opravdu roky a roky(jen se solí a rozmarýnem),jsem tady dala úmyslně
a čekala jsem na"ohlasy"Věděla jsem,kdo se chytne
Kde jsou ty časy na Labužníku
Všem děkuji za komentáře,zájem o recept i hodnocení




cathleen:To samé mi řekl kamarád rybář


Ivi,to je něco podobného,jako když v obchodě koupíš čínské zelí,které je pekingské...co pak v receptu do surovin napsat



casino:Dali,tak od Tebe ty smajly opravdu sedí





Všem děkuji za komentáře,zájem o recept i hodnocení

10. 12. 2014 07:47
ivulinka: No, to máslo v pekáčku je dost přepálené, tady bych raději sosík nejedla, i když jinak mám máslo na rybách strašně ráda
Koření neznám, směsi nekupuju, já mám na rybách neradši jen sůl a bylinky

Koření neznám, směsi nekupuju, já mám na rybách neradši jen sůl a bylinky

9. 12. 2014 21:31
Nevím jak casinovi, ale mě se líbí, máslo mám ráda téměř ve všem

9. 12. 2014 18:55
Drahuš, téhle rybě se pstruh jen říká, je to stříbrnice atlantská - mořská ryba
(nepatří ani mezi lososovité, jako pstruzi)

9. 12. 2014 16:59
ach jo

9. 12. 2014 16:57



9. 12. 2014 15:45
ach jo 

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Pórkový salát s jablkem, mrkví a majonézou
Přidáno před 14 hodinami

Můj játrový guláš
Přidáno 30. 3. 2023 19:58

Vepřová kapsa plněná sýrem a zeleninou
Přidáno 30. 3. 2023 19:26

Tvarůžková smaženka
Přidáno 30. 3. 2023 13:02

Domácí špaldové nudle s tuňákem a sýrovou omáčkou
Přidáno 30. 3. 2023 09:42

Víkendová valašská kyselice
Přidáno 29. 3. 2023 21:00
Právě bylo uvařeno:

Pečené uzené koleno
uvařil/a Milan 2
před 1 hodinou

Pomerančová bábovka (hrníčková)
uvařil/a Misshell
před 1 hodinou

Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
uvařil/a pazderka83
před 1 hodinou

Lívance
uvařil/a levandule4@seznam.cz
před 2 hodinami

Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
uvařil/a Kivinka
před 2 hodinami

Bábovka k čaji
uvařil/a JaniRu
před 2 hodinami

Čočkový salát s vejci
uvařil/a Katerina14
před 3 hodinami

Strouhaná buchta II
uvařil/a Katerina14
před 3 hodinami

Holandské řízky
uvařil/a Katerina14
před 3 hodinami

Šlehaná pomazánka na jednohubky
uvařil/a Marcela0123
před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: stříbrnice atlantská pstruh recept pstruh na másle jak nejlepe udelat pstruha stříbrnice atlantská recept prepalene maslo pstruh na másle recept pstruh recepty pstruh v troubě stribrnice atlantska recepty pstruh podle štěpničky recept pstruh na másle pstruh dělaný v alobalu ja solit pstruha je potreba solit pstruha dopredu stříbrnice ryba dtest ryby pstruh delany v troube recepty na pstruha recept na pstruha
Suroviny: pstruh, koření, sůl, máslo
Pstruh upečený, v másle utopený
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qr7R
13 názorů