Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rohlíkové dalamánky paní hajné ze „Šlajfu“

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

29. 12. 2014 13:27

Suroviny pro 10

10

Nutriční hodnoty

Energie10 183 kJ / 2 434 kcal
Bílkoviny68,38 g
Tuky64,38 g
Vláknina17,88 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 4,92 g
Sůl12,25 g
Sacharidy386,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

4. 12. 2023 11:43

:-O dívám se, že tady stále ještě není upraveno množství tekutin do těsta. Takto, jako je popsáno, musí být těsto velice řídké a tvarovat z něj moc nepůjde :-(

zizala zizala (moderátorka)

29. 12. 2014 20:57

Když to spočítám teď po opravě, je tekutin stejné množství jako mouky, to nemůže fungovat :-/

Josef Lerch Josef Lerch

29. 12. 2014 20:26

Josef Lerch

Sorry ! Mea culpa !

cathleen cathleen (moderátorka)

29. 12. 2014 19:40

On to bude trošku kočkopes.:-D
Dalamanek je z chleboveho těsta, rohlík ze světlého a hladké mouky. Rohlíkový dalamanek není nic, dá se přirovnat k výrazu -částecná stoprocentní pravda- :-p

chocolate chocolate

29. 12. 2014 16:34

máša:Mas pravdu, ve Slajfu asi trochu hapruji zakladni jednotky merne soustavy;-).
5 dcl oleje do 500g mouky je hloupost, nehlede na mnozstvi ostatni tekutiny v rcp.Nemelo byt cl?

máša

29. 12. 2014 16:13

¼ litr vlažné mléko+20 dcl vlažná voda+5 dcl olej (slunečnicový)
:-?sorry, ale nezdá se mi uvedené (2a 3/4 litru!!!)množství tekutin na půl kilča mouky, prosím o opravu:-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty dalamánek rohlík příloha dalamánky dalamanky bez posypu recept recepty paní hajné ze „šlajfu

Suroviny: mouka hladká, droždí sušené, sůl, cukr krystal, kmín drcený, ocet, mléko, voda, olej, mléko, mák, sůl hrubozrnná

TopRecepty.cz

Rohlíkové dalamánky paní hajné ze „Šlajfu“

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9y2Y