Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 546 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,51 g |
Tuky | 118,12 g |
Vláknina | 8,09 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,51 g |
Sacharidy | 51,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska s petrželkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRy0
Moje poznámka
Treska s petrželkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRy0
Nejnovější recepty
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 5 hodinami
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 9 hodinami
Řezy s meruňkou
Přidáno před 13 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno 21. 6. 2025 16:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 10 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 3 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 3 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 4 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 4 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 4 hodinami
Butter chicken podle Pavla Berkyho
Suzy8 před 5 hodinami
Rybízová piškotová buchta
bobina.c před 5 hodinami
Tématické fráze:
treska recept,
treska recepty,
treska s petrželovou krustou,
treska s krustou,
recepty- treska,
jak udelat tresku,
ryba s krustou,
zmrazena treska recepty,
zapečená treska s krustou,
treska zmražená,
ryba s krustou recept,
recept zmražená treska,
jak udelat tresku tmavou,
jak udělat zmrazenou rybu,
recept na tresku,
treska s parmezan,
treska recepty s krustou videorecept,
amur parmazán,
aljašská treska v parmazanove kruste,
treska v chlebové krustě
Suroviny:
treska,
sýr parmazán strouhaný,
chléb toustový tmavý,
petrželka,
semínka sezamová,
olej olivový,
citron,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (6)