Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 546 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,51 g |
Tuky | 118,12 g |
Vláknina | 8,09 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,51 g |
Sacharidy | 51,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska s petrželkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRy0
Moje poznámka
Treska s petrželkovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YRy0
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 50 minutami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 6 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 6 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 17 minutami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 36 minutami
Bábovka s tvarohem
habis před 59 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 1 hodinou
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 1 hodinou
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 2 hodinami
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 3 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 3 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 3 hodinami
Tématické fráze:
treska recept,
treska recepty,
treska s petrželovou krustou,
treska s krustou,
recepty- treska,
jak udelat tresku,
ryba s krustou,
zmrazena treska recepty,
zapečená treska s krustou,
treska zmražená,
ryba s krustou recept,
recept zmražená treska,
jak udelat tresku tmavou,
jak udělat zmrazenou rybu,
recept na tresku,
treska s parmezan,
treska recepty s krustou videorecept,
amur parmazán,
aljašská treska v parmazanove kruste,
treska v chlebové krustě
Suroviny:
treska,
sýr parmazán strouhaný,
chléb toustový tmavý,
petrželka,
semínka sezamová,
olej olivový,
citron,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (5)