Mleté maso v anglickém kabátě

senykypril Kuchař: senykypril

Doba přípravy: 60 minut 4 porce Mleté maso 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si neoblíbil žádný kuchař
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

0,75 kg mletého vepřového masa
200 g anglické slaniny
1 vejce
3 stroužky česneku
900 g brambor
2 lžíce plnotučné hořčice
sůl
pepř
smetana na šlehání
grilovací koření
kmín
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso smícháme s vejcem, hořčicí, česnekem, grilovacím kořením, solí a pepřem. Z takto upraveného masa tvoříme válečky jako na čevabčiči.

  2. Každý váleček obalíme do anglické slaniny a vložíme na jednu stranu pekáčku.

  3. Oloupané brambory nakrájíme na kolečka. Osolíme a posypeme kmínem. Takto ochucené brambory dáme na druhou stranu pekáčku. Vše zalijeme šlehačkou a pečeme v troubě na 180 stupňů cca 1 hodinu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Mleté maso v anglickém kabátě

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo