Losos s petrželkovou pastou

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: 1/2 hodiny plus příprava 3 porce Ryby 1 názor

Suroviny

3 menší filety lososa
1 větší červená cibule - nakrájená nadrobno
hrst (dvě) zelené petrželky - dobře nasekané
trochu mletého pepře
2 lžíce kaparů - nasekané nadrobno
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce sušeného estragonu
1 bílek
trocha olivového oleje
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Lososa omyjeme, osušíme a na plech s pečícím papírem dáme kůží dolů. Všechny ingredience smícháme dohromady a rovnoměrně naneseme na filety.

  2. Dáme péct do předehřáté trouby na 180°C a pečeme cca 20-25 minut dle tloušťky filetů.
    Podávala jsem s brambory a květákem se sýrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 31 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Losos s petrželkovou pastou

Tématické fráze: losos s petrzelkovou omackou