Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 777 kJ / 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,41 g |
Tuky | 25,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 80,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi si rozehřeju máslo, orestuji na kostky pokrájené ňadro kuřecí. Jen co se zatáhne, posolím. Očistěnou rebarboru pokrojím na kousky přihodím na pánev a restuji.
Krok 2: V misce smíchám smetanu s medem, pokud je příliš husto, přidám nemnoho vody.
Krok 3: Vliju na pánev (opětovně upozorňuji – nepleťte do toho anatomii) a za občasného zamíchání dusím na pomalém ohni do úplného změknutí (čtěte pozorně! Změknutí, ne zblbnutí).
Krok 4: Posekám mátové lístky a lehce přizdobím na talíři.
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPVy
Moje poznámka
Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPVy
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 20 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 19 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 20 minutami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 29 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 44 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 56 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Míša řezy
Alena Kovarova před 1 hodinou
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 2 hodinami
Tématické fráze:
ňadro anatomie,
recept na šalši
Suroviny:
prsa kuřecí,
rebarbora,
med,
smetana,
sůl,
máta
Komentáře (4)