Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 422 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,68 g |
Tuky | 7,86 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 49,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlupaté knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYL
Moje poznámka
Chlupaté knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vYL
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 10 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 17 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté tlačené koláčky
Teruli před 2 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 9 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 9 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 10 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 11 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 11 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 12 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 12 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 13 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 14 hodinami
Tématické fráze:
drbáky babica,
chlupateknedliky,
falešné drbáky,
recepty-chlupate knedliky,
drbáky se solamylem,
falešné bosáky,
bosáky od babičky,
babicovychlupateknedliky,
clupaty knedliky,
recept-chlupate knedliky,
clupaté knedlíky recept,
chlupatý s houbama,
strapate knedliky,
knedlíky z cukety,
chlupaté knedlíky s. vajíčky,
clupatý knedlik,
chlupaté knedlíky s houskou videorecept,
nejlepsi bosaky,
babiččiny bosáky,
prave drbaky
Suroviny:
veka,
brambory,
sůl,
vejce
Komentáře (7)
Toto jsou správné chlupaté knedlíky - tvarem,velikostí i konzistencí. Lžicí se dělají noky.
Ale to přece nejsou chlupaté knedlíky, do těch patří hrubá mouka, a ne žemle. S houskou je to lehčí, ale není to ono. A navíc, chlupaté knedlíky se dávaly do vařící vody lžicí, podobně jako noky, nevařily se jako šiška.