Plněné žampiony Portobello

maris Kuchařka: maris

Houby 17 názorů

Suroviny

5 hlaviček žampionů Portobello
100 g pikantní klobásy ( např. čabajky )
200 g strouhané Goudy
2 velké hrsti baby špenátu
2 lžíce strouhanky
5 tenkých plátků másla
Recept si zatím oblíbilo 27 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hlavičky očistíme a vykrojíme z nich zbytek nožek.

  2. Nastrouháme sýr, čabajku i nožky nakrájíme na jemno. Špenát spaříme, zchladíme, opatrně vymačkáme z něho vodu a vše smícháme.

  3. Kloboučky mírně osolíme a naplníme směsí. Vložíme do pekáčku a do předehřáté trouby (cca 180°C). Po deseti minutách každý kousek posypeme strouhankou, poklademe plátky másla a zapečeme dozlatova. Podáváme s vařeným bramborem nebo s pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 413 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněné žampiony Portobello

1 2

Tématické fráze: plněné žampiony portobello žampiony portobello recepty plněne portobello zampiony portobello plněné žampiony plněné portobelo recepty plnene zampiony portobelo recepty na žampiony velké portobello velké žampiony portobello recept plněné portobello recepty portobello žampiony žampiony portobelo plnene portobelo recept na žampiony portobello portobello recept žampiony recepty portobello plnene portobello recepty plněné žampióny porto bello žampion portobello

Zapomněl/a jsem heslo