Plněné žampiony Portobello

Suroviny

5 hlaviček žampionů Portobello
100 g pikantní klobásy (např. čabajky)
200 g strouhané Goudy
2 velké hrsti baby špenátu
2 lžíce strouhanky
5 tenkých plátků másla

Postup přípravy receptu

  1. Hlavičky očistíme a vykrojíme z nich zbytek nožek.

  2. Sýr nastrouháme, čabajku i nožky nakrájíme na jemno. Špenát spaříme, zchladíme, opatrně z něj vymačkáme vodu a vše smícháme.

  3. Kloboučky mírně osolíme a naplníme směsí. Vložíme do pekáčku a do předehřáté trouby (cca 180°C). Po deseti minutách každý kousek posypeme strouhankou, poklademe plátky másla a zapečeme dozlatova.
    Podáváme s vařeným bramborem nebo s pečivem.

Komentáře k receptu Plněné žampiony Portobello

Předchozí 1 2

Tématické fráze: plněné žampiony portobello plněne portobello žampiony portobello recepty zampiony portobello plněné žampiony plněné portobelo recepty plnene zampiony portobelo recepty na žampiony velké portobello plnene portobelo plněné portobello recepty velké žampiony portobello recept portobello žampiony žampiony portobelo recept na žampiony portobello portobello recept žampiony recepty portobello plnene recept žampiony portobello portobello recepty plněné žampióny porto bello