Plněné žampiony Portobello

maris Kuchařka: maris

Houby 17 názorů

Suroviny

5 hlaviček žampionů Portobello
100 g pikantní klobásy ( např. čabajky )
200 g strouhané Goudy
2 velké hrsti baby špenátu
2 lžíce strouhanky
5 tenkých plátků másla
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hlavičky očistíme a vykrojíme z nich zbytek nožek.

  2. Nastrouháme sýr, čabajku i nožky nakrájíme na jemno. Špenát spaříme, zchladíme, opatrně vymačkáme z něho vodu a vše smícháme.

  3. Kloboučky mírně osolíme a naplníme směsí. Vložíme do pekáčku a do předehřáté trouby (cca 180°C). Po deseti minutách každý kousek posypeme strouhankou, poklademe plátky másla a zapečeme dozlatova. Podáváme s vařeným bramborem nebo s pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 135 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněné žampiony Portobello

1 2

Tématické fráze: plněné žampiony portobello žampiony portobello recepty zampiony portobello plněné žampiony plněne portobello plněné portobelo recepty recepty na žampiony velké portobello velké žampiony portobello recept portobello žampiony plnene zampiony portobelo žampiony portobelo recept na žampiony portobello plnene portobelo portobello recept žampiony recepty plněné portobello recepty portobello plnene žampion portobello recept plněné portobello recept plněné žampióny porto bello

Zapomněl/a jsem heslo