Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 197 kJ / 47 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,58 g |
Tuky | 0,24 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 6,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenát sekaný a nejchutnější
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76p1
Moje poznámka
Špenát sekaný a nejchutnější
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76p1
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 14 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 23 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 23 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno 12. 6. 2025 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové smoothie
Valis před 5 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 49 minutami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 49 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 2 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 3 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 3 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 6 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 8 hodinami
Tématické fráze:
špenát recept,
jak se dela spenat,
špenát recepty,
špenát jako příloha,
špenát příloha,
jídla ze špenátu,
špenát,
špenát s jogurtem,
priprava sekaneho spenatu,
recept na spenat,
drcený špenát,
přílohy ke špenátu,
jidlo ze spenatu,
recept špenát,
špenát rcept,
špenát s kysanou smetanou,
zahušťování špenátu,
spenat ako priloha,
spenat drceny,
spenat priloha recept
Suroviny:
cibulka jarní,
kopr,
olej olivový,
vegeta,
sůl
Komentáře (14)