Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 649 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,75 g |
Tuky | 80,55 g |
Vláknina | 5,38 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 3,41 g |
Sacharidy | 29,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi orestujeme hovězí maso, vyndáme ho do mísy a slijeme přebytečný tuk.
Krok 2: Na stejné pánvi osmažíme slaninu dozlatova, dáme na talíř, slijeme tuk, ale necháme na pánvi 1 PL.
Krok 3: Přidáme cibuli a smažíme až zesklovatí, cca 5 - 7 minut.
Krok 4: K cibuli přidáme česnek a smažíme krátce, jen asi 1 minutu.
Krok 5: Sundáme z plotny a vmícháme hovězí maso a slaninu.
Krok 6: Postupně přimícháme tvaroh, kysanou smetanu, oba sýry, Worcestershire a kečup.
Krok 7: Nalijeme do zapékací mísy.
Krok 8: Pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 20 - 30 minut dozlatova.
Zveřejněno 20. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hamburgerový dip
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5g5Z
Moje poznámka
Hamburgerový dip
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5g5Z
Nejnovější recepty
Pomazánka z balkánského sýra a zakysanou smetanou
Přidáno před 42 minutami
Pečená husa se dvěma druhy zelí
Přidáno před 52 minutami
Lučinový knedlík pro diabetiky
Přidáno před 2 hodinami
Kaštanové orecchiette
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s malinovým krémem a čerstvými malinami
Přidáno před 3 hodinami
Kávové rohlíky (retro)
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Vdolky jako z pohádky: Tradiční pečivo chutná mnohem lépe s jablky. Dodají jim na svěžesti a těsto příjemně zvláční
Chutě Evropy: Ve Francii si musíte dát sytou rybí polévku bouillabaisse, šťavnaté hovězí na víně a slaďoučký crème brûlée
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarský perkelt s tarhoňou
romanka1009 před 28 minutami
Candát pečený na másle
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Boršč z Arbatu
lelka12 před 2 hodinami
Karamelizované kysané červené zelí s brusinkami.
Placak před 2 hodinami
Hospodský zelný salát s cibulkou
Tonja před 4 hodinami
Dýňové zelí
aknedz před 4 hodinami
Nekynuté koláčky
Quincey před 5 hodinami
Gratinované mangoldové řapíky
Tonja před 14 hodinami
Tvarohová pomazánka s lahůdkovým droždím
Tonja před 14 hodinami
Tématické fráze:
dip,
dip k masu,
jak připravit různé dipy k masu,
co je to dip,
dip na hamburger,
dip z majonezy,
dip na hamburgery,
recept na dip k masu,
dip do hamburgeru,
dip recept,
dip s kečupem,
fondue recepty dipy,
hamburgerovy dip,
dip na maso,
dip z kečupu,
dip recepty,
dip na hamburger recept,
dip a masu,
dipy k hamburgerum,
recept na dip
Suroviny:
maso hovězí mleté,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
tvaroh plnotučný,
smetana kysaná,
majonéza,
sýr mozzarella,
sýr chedar,
omáčka worcesterová,
kečup sladký
Komentáře (15)