Vepřová panenka a salát

Drahos z kamene Kuchař: Drahos z kamene

Doba přípravy: 25 2 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

panenka
vejce
brambory
sůl
pepř
olej
salát
paprika čerstvá
kukuřice
ocet
cukr
kmín
0,5 litru vody
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou panenku očistíme a nakrájíme na medailonky. Osolíme, opepříme.

  2. A na rozpalované pánvi ji osmahneme z každé strany 4 minuty.

  3. Salát ochutíme:
    1 velká lžíce octa, 1 malá lžíce cukru, 1 malá lžíce soli, 0,5 litru vody a špetku pepře. Brambory upečeme v grilu se solí a kmínem.

Poznámka

Doba smažení závisí na tom, jak hrubé medailonky nakrájíte. Panenka by měla být trochu růžová. Rozkrojte ji a zkontrolujte. Jak bude málo, tak ji můžete nechat dojít v alobalu - uděláte kapsu z alobalu a panenku tam zabalte na 5 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 333 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová panenka a salát

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: veprova panenka vepřová panenka recept vepřová panenka recepty salat s vepřovou panenkou salát s panenkou vepřová panenka na grilu v alobalu vepřová panenka se salátem vepřová panenka na kameni recepty z vepřové panenky recept na vepřovou panenku recept vepřová panenka v alobalu salat z panenky co s vepřovou panenkou vepřová panenka medailonky na pánvi recepty recepty na vepřovou panenku jak se smazi panenka vepřová panenka v alobalu panenka se salátem salát s vepřovou panenku salát s panenkou vepřovou

Zapomněl/a jsem heslo