Vepřová panenka a salát

Vepřové maso Doba přípravy: 25 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 25 0 názorů

Suroviny 2 porce

panenka
vejce
brambory
sůl
pepř
olej
salát
paprika čerstvá
kukuřice
ocet
cukr
kmín
0,5 litru vody

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou panenku očistíme a nakrájíme na medailonky. Osolíme, opepříme.

  2. A na rozpalované pánvi ji osmahneme z každé strany 4 minuty.

  3. Salát ochutíme:
    1 velká lžíce octa, 1 malá lžíce cukru, 1 malá lžíce soli, 0,5 litru vody a špetku pepře. Brambory upečeme v grilu se solí a kmínem.

Poznámka od kuchařky

Doba smažení závisí na tom, jak hrubé medailonky nakrájíte. Panenka by měla být trochu růžová. Rozkrojte ji a zkontrolujte. Jak bude málo, tak ji můžete nechat dojít v alobalu - uděláte kapsu z alobalu a panenku tam zabalte na 5 minut.

Komentáře k receptu Vepřová panenka a salát

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: veprova panenka vepřová panenka recept vepřová panenka recepty salat s vepřovou panenkou recept na vepřovou panenku salát s panenkou vepřová panenka na grilu v alobalu vepřová panenka se salátem recepty z vepřové panenky recepty na vepřovou panenku panenka se salátem vepřová panenka na kameni recepty z panenky recept vepřová panenka v alobalu recept na panenku salát s vepřovou panenku recept vepřová panenka co s vepřovou panenkou salat z panenky recepty vepřova panenky