Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Katův šleh 2

Máte rádi pikantní jídla? Katův šleh je maso na zeleninovém podkladu a určitě vám bude chutnat. Doporučujeme podávat s bramborami, bramboráčky či topinkami a máte vynikající oběd nebo znamenitou večeři.

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Drahos z kamene Drahos z kamene

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 443 kJ /
1 301 kcal
Bílkoviny215,13 g
Tuky33,09 g
Vláknina8,32 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 684 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy32,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso očistíme, nakrájíme na nudličky a smažíme na oleji na rozpálené pánvi. Krok 2: K masu přidáme nakrájený pórek, papriku, rajče, chilli, česnek, sůl, pepř a kečup. Krok 3: Dusíme, až je maso měkké. Je-li třeba, malinko podlejeme vodou. Krok 4: Podáváme s opečenými bramborami nebo bramboráčky.

TIP: Jak připravit bramboráky

Zveřejněno 4. 1. 2016

Poznámka autora Drahos z kamene

Podávejte s opečenými bramborami nebo bramboráčky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Katův šleh 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1PLP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Katův šleh 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1PLP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Dobré..foto přidáno..

Tom Beyk:není nad čerstvost potravin,nerad používám věci z konzerv a zavařené věci,;-) a vy si to dělejte podle sebe ale já to dělám tak a chutná mí to

...dělám také ale zeleninu dělám zvlášť na druhé pánvi, lehounce podusím aby byla šťáva a pak přidám k masu. To na fotce se mi jeví jako příliž suché.
Nejvíc mi to ale stejně chutná, jak píše J.Remková, s domácím lečem - tady už jsou chutě a vůně "prolnuté":-),je to rychlejší a s hranolky z trouby je to mls. :-p;-)

Jana Remkova:vyzkoušej čerstvou zeleninu:yes:

fialkalenka::-K dík:yes:

Mám ráda ostré. Určitě jsem to taky nějak dělala, ale já používám scezené lečo;-):yes:

To vypadá moc dobře! A musí to být strašně dobré! Musím ten recept vyzkoušet! :-p

Tématické fráze:
katův šleh nejlepší recept, katův šleh nejlepší recept, katův šleh, top recepty katuv sleh, recepty katův šleh se zeleninou, nejlepsi katuv sleh, katův šleh recept, katův šleh recepty, recept na katův šleh, recept katův šleh, priprava katuv šleh, www tn cz, katův šleh s lečem, katův mls, katův šleh top recepty, katuv sleh top recept, recept katuv slech, katuv slech recepty, katův šleh s paprikou, katuv slech

Suroviny:
kýta vepřová, paprika čerstvá červená, chilli paprika čerstvá, rajče, kečup sladký, pórek, sůl, pepř, česnek, olej

Přidat fotografie receptu