Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozehřejeme olivový olej, přidáme k němu nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Po chvilce vmícháme nakrájený pórek. Ten necháme ještě cca 3 minuty restovat a poté vše zalijeme vodou.
Krok 2: Přidáme zeleninový bujón a vaříme do změknutí pórku. Nakonec polévku rozmixujeme tyčovým mixérem na hladký krém a ochutíme ji solí a pepřem.
Krok 3: Před podáváním polévku pokapeme citronovým olejem, posypeme nakrájeným pórkem a můžeme podávat.
Zveřejněno 4. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový krém s citrónovým olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9PV3
Moje poznámka
Pórkový krém s citrónovým olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9PV3
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 12 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 23 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 1 hodinou
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 1 hodinou
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 2 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 3 hodinami
Suroviny:
pórek,
voda,
cibule,
olej citronový,
bujón zeleninový,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (2)