Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 558 kJ / 1 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,55 g |
Tuky | 75,01 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 899 mg |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 69,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zzl8
Moje poznámka
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zzl8
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 56 minutami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 22 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 6 minutami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 39 minutami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 53 minutami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Hansenka před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 2 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 2 hodinami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřová plec,
vepřové maso v pomalém hrnci,
vepřové na kedlubnách,
vepřové plecko v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty,
plec v pomalém hrnci,
vepřové plecko pomalý hrnec recepty,
vepřové v kedlubnách,
bratislavské plecko v v pomalém hrnci,
vepřové na mrkvi v pomalém hrnci,
recept na vepřovou plec,
vepřová plec s kedluben,
vepřová plec recepty,
vepřové plecko recepty,
pomalý hrnec recepty buček,
bratislavské plecko v pomalém hrnci,
pomalý hrnec,vepřová plec,
vepřová plec na kedlubnách, vařený brambor,
bratislavská plec v pomalém hrnci,
kuřecí na kedlubnách v pomalém hrnci
Suroviny:
plec vepřová,
kedlubna,
vývar,
omáčka worcesterová,
mouka hladká,
sůl,
olej,
koření gyros,
česnek granulovaný,
kmín drcený
Komentáře (7)
Ivana Ch:Ivanko,ano,kedlubny jsou krájené na spiralizéru
maiva:Ivi,pochutnali jsme si.Ale dělávám to i v papiňáku.Za 40minut je jídlo hotové,jen kedlubny dávám cca 8minut před koncem vaření