Argentinské červené vepřové plecko s hlívou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 319 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,19 g |
Tuky | 0,37 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mé dnešní improvizované a dobré vepřové maso. Jako přílohu jsem dávala široké nudle, ale prakticky k tomuto jídlu jde téměř všechno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2011 17:35
Bibinka:aha chapu dekuji stále se učím
8. 1. 2011 14:09
Rider-hq(neregistrovaný), v podstatě ti Špagetka velmi dobře poradila ano, to opečení musí být rychlé(slovo rychle jsem doplnila), jen aby se maso zatáhlo, pak je výborný. Přeji ať chutná, budeš-li to dělat
8. 1. 2011 13:15
rider-hq (neregistrovaný/á) - odpovím za Bibinku, ona to určo doplní , musíš orestovat velmi zprudka jen několik sekund, právě, aby se paprika nepřipálila. Do gulášového základu se taky dává na cibuli orestnout paprika,ona se pěkně rozvoní a má daleko hezčí barvu.Pak podleješ a uš se nemůže nic připálit (teda, když si to hlídáš ).
Jinak kouám, že tenhle receptík mi unikl , takže
Jinak kouám, že tenhle receptík mi unikl , takže
8. 1. 2011 12:20
z obou stran osolíme a (posypeme mletou paprikou)??? orestovat platky,nepřipálí se paprika? možná jsem ten recept špatne pochopyl,poradí nekdo? recept se mě jinak moc líbí děkuji rider-hq
1. 12. 2010 23:41
Ozkoušeno a je to super !! Děkuji za receptík
29. 11. 2010 19:31
Jak je tam hliva, uz zarazuji, bodik je na ceste.
29. 11. 2010 18:35
Musí to být dobrůtka.
29. 11. 2010 13:11
Lenčo(neregistrovaná), já to dávám od oka, ale můžeš dát, tak 1 rovnou lžíci, to tak odpovídá
29. 11. 2010 12:20
Můžu se jen zeptat, toho koření kolik? Děkuju za odpověď
21. 11. 2010 21:12
Pavle Otčenášku, nejprve tě vítám v naší Topkové rodině jako dalšího a nového člena a přeji, aby se ti tu líbilo
Mám radost, že jsi to uvařil a že vám chutnalo-supr
Mám radost, že jsi to uvařil a že vám chutnalo-supr
21. 11. 2010 13:06
dobré dobré,dobré
4. 5. 2010 09:47
Bibinko, to je bašta Samé vložené dobrůtky a výsledek velmi a velmi jedlý
22. 4. 2010 22:59
Bibi krása
22. 4. 2010 20:15
I ode mne!!
22. 4. 2010 20:05
bodík letí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 18 minutami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 13 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 23 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 58 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 1 hodinou
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 3 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 9 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 11 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 14 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 14 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Asijská kuchyně: 11 používaných surovin, bez kterých se rozhodně neobejdete
Další recepty
Tématické fráze: vepřové plecko plecko vepřové plecko recepty argentinské koření argentinske recepty recepty z vepřového plecka vepřové plecko a recepty plecko recepty argentínské maso recept na vepřove plecko vepřové plecko recept veprove s hlivou recept veprove plecko plecko recept vepřový plátek argentina plecko na víně plecko plátky argentinské vepřové maso vepřová plec veprova plec recept
Suroviny: plecko vepřové, cibule, hlíva ústřičná, cibulka jarní, protlak rajčatový, koření argentina, paprika sušená sladká, olej olivový, solamyl, sůl
Argentinské červené vepřové plecko s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQ3m
15 názorů