Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Argentinské červené vepřové plecko s hlívou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 4. 2010 18:44

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie319 kJ / 76 kcal
Bílkoviny2,19 g
Tuky0,37 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé dnešní improvizované a dobré vepřové maso. Jako přílohu jsem dávala široké nudle, ale prakticky k tomuto jídlu jde téměř všechno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rider-hq

11. 6. 2011 17:35

Bibinka:aha chapu dekuji stále se učím:-D:yes::-K

Bibinka Bibinka

8. 1. 2011 14:09

Rider-hq(neregistrovaný), v podstatě ti Špagetka velmi dobře poradila;-) ano, to opečení musí být rychlé(slovo rychle jsem doplnila), jen aby se maso zatáhlo, pak je výborný. Přeji ať chutná, budeš-li to dělat;-)

spagetka spagetka

8. 1. 2011 13:15

rider-hq (neregistrovaný/á) - odpovím za Bibinku, ona to určo doplní ;-), musíš orestovat velmi zprudka jen několik sekund, právě, aby se paprika nepřipálila. Do gulášového základu se taky dává na cibuli orestnout paprika,ona se pěkně rozvoní a má daleko hezčí barvu.Pak podleješ a uš se nemůže nic připálit (teda, když si to hlídáš ;-)).
Jinak kouám, že tenhle receptík mi unikl :-O:-O, takže :-p:yes:

rider-hq

8. 1. 2011 12:20

z obou stran osolíme a (posypeme mletou paprikou)??? orestovat platky,nepřipálí se paprika? možná jsem ten recept špatne pochopyl,poradí nekdo? recept se mě jinak moc líbí děkuji rider-hq

Lenča

1. 12. 2010 23:41

Ozkoušeno a je to super !! Děkuji za receptík ;-)

Daniella O. Daniella O.

29. 11. 2010 19:31

Jak je tam hliva, uz zarazuji, bodik je na ceste.:yes::-K

Pajaska Pajaska

29. 11. 2010 18:35

Musí to být dobrůtka.:-p:yes:

Bibinka Bibinka

29. 11. 2010 13:11

Lenčo(neregistrovaná), já to dávám od oka, ale můžeš dát, tak 1 rovnou lžíci, to tak odpovídá;-)

lenča

29. 11. 2010 12:20

Můžu se jen zeptat, toho koření kolik? Děkuju za odpověď :-K

Bibinka Bibinka

21. 11. 2010 21:12

Pavle Otčenášku, nejprve tě vítám v naší Topkové rodině jako dalšího a nového člena a přeji, aby se ti tu líbilo;-)
Mám radost, že jsi to uvařil a že vám chutnalo-supr:yes:

pavel.otcenasek@seznam.cz

21. 11. 2010 13:06

:-Kdobré dobré,dobré

Dana61

4. 5. 2010 09:47

Bibinko, to je bašta:yes: Samé vložené dobrůtky a výsledek velmi a velmi jedlý :-p

ruzena ruzena

22. 4. 2010 22:59

Bibi krása:-p:-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 4. 2010 20:15

I ode mne!!;-):-p:yes:

aranosi

22. 4. 2010 20:05

:-p:yes:bodík letí

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové plecko plecko vepřové plecko recepty argentinské koření argentinske recepty recepty z vepřového plecka vepřové plecko a recepty plecko recepty argentínské maso recept na vepřove plecko vepřové plecko recept veprove s hlivou recept veprove plecko plecko recept vepřový plátek argentina plecko na víně plecko plátky argentinské vepřové maso vepřová plec veprova plec recept

Suroviny: plecko vepřové, cibule, hlíva ústřičná, cibulka jarní, protlak rajský, koření argentina, paprika sušená sladká, olej olivový, solamyl, sůl

TopRecepty.cz

Argentinské červené vepřové plecko s hlívou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQ3m