Grilované americké barbecue

Grilování Doba přípravy: hodina+naložení 11 názorů

Grilování Doba přípravy: hodina+naložení 11 názorů

Suroviny 3-4 porce

600-800 g krkovičky na plátky
sůl
Směs na naložení:
1 lžička sladké mleté papriky
1/2 lžičky chilli
1 lžička oregana
1 lžička mletého nového koření
1 lžička koriandru
1 menší cibule
3 stroužky česneku
1 lžička hořčice
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku pomačkáme jen sevřenou dlaní a trochu osolíme z obou stran.

  2. Mleté koření proímícháme se solí, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, najemno utřený česnek a promícháme s hořčicí a olejem.

  3. Do této směsi naložíme připravenou krkovičku a necháme přikryté v lednici nejméně 24 hodin(marinovala jsem 3 dny).

  4. Poté plátky grilujeme a maso neustále potíráme pastou která nám zůstala až do vypotřebování.
    Grilujeme, až se nám zdá maso měkké a můžeme servírovat.

Poznámka od kuchařky

Delší dobu jsme negrilovali a stále čekali na lepší počasí a celou tu dobu čekání bylo maso naložené(3 dny) a protože bychom se nedočkali, grilovalo se včera doma a celý byt byl jedna vůně. Podávala jsem jako oběd a jako přílohu jsem zvolila šťouchané brambory a česnekový dip, jako chuťovku-bylo to moc dobré!

Komentáře k receptu Grilované americké barbecue

Tématické fráze: nakládání masa na grilování grylovani nakládání masa na grilování recept barbecue krkovička nakládání krkovice na grilování recept krkovička barbecue dip na grilovanou krkovici jak nakládat maso na grilování grilovaná krkovice barbecue nakládání krkovičky na grilování barbecue recept americké grilované žebra grilovaný bacon naložení masa na barbecue nakládání masa na grilování krkovice mleté grilované barbecue maso v cibuli jak nalozit krkovici na grylovani nakládání masa ke grilovaní krkovička na barbecue amerycke grilovani