Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Čerstvé letní zelí svoje chutě nejlépe předá v dobrém salátu. Salát doplňte řeckým jogurtem a chuťově výraznějším typem octa. Před podáváním přihoďte pár barevně kontrastních bobulí hroznového vína. Salát bude chutný a navíc i hezký na pohled.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 323 kJ / 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,61 g |
Tuky | 12,69 g |
Vláknina | 86,55 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,62 g |
Sacharidy | 89,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAVR
Moje poznámka
Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAVR
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 5 minutami
Krupičková polévka
taleonka10 před 35 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 2 hodinami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 2 hodinami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 3 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 3 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 3 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 4 hodinami
Tématické fráze:
salat s hroznovym vinem,
zelný salát s s jablkem,
salát s jablek s hroznovým vínem a mrkví,
zeli s hroznovym vinem,
salát z červeného a bílého zelí s hrozny,
salat s hroznovym vinem a jogurtem
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
jablko,
jogurt řecký,
celer,
víno hroznové,
ocet balsamiko,
šťáva citronová,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (4)