Mleté křenové biftečky

cathleen Kuchařka: cathleen

Mleté maso 0 názorů

Suroviny

500 g mletého prorostlého masa
lžíce solamylu
lžíce strouhaného křenu
1 vejce
1 cibule
100 ml mléka
sůl
mletý pepř
strouhanka na zahuštění
sádlo na smažení
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso, vejce, mléko, solamyl, sůl, pepř a křen spolu dobře promícháme a necháme několik hodin v lednici odležet.

  2. Pokiud je třeba hmotu dohustit, přidáme lžíci - dvě strouhanky, mokrýma rukama tvarujeme malé biftečky, které usmažíme na sádle.

  3. Podáváme s hořčicí, cibulí nebo zelným salátem a chlebem.

Poznámka

Měli jsme u kamarádky jako předkrm, než se ugriluje maso na ohni....

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 110 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mleté křenové biftečky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: mlety biftek