Karáskové kočky z chlazeného těsta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 619 kJ / 3 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,16 g |
Tuky | 122,32 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 421,88 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2016 20:56
Angel 666: Ďakujem za reakciu. Je to milá spomienka na babičku...(Ja som nepoznala ani jednu svoju babičku. Len jednu prababičku.)
16. 9. 2016 19:39
magdalenka: Magdalenko, moje babička pékávala sladké houstičky sypané mákem a těm jsme říkali karásky. Tohle těsto je podobné, tak mi to připomnělo ty babiččiny karásky
16. 9. 2016 19:37
cathleen: asi to budu muset taky zavést
16. 9. 2016 15:31
Angel 666: prosím a čo znamená "karáskové"?
16. 9. 2016 13:39
Angel 666: aha, jájsem to u Maškrtnice potkala poměrně nedávno a zapamatovala jsem si jen tu lednici
Občas si také něco tak ukládám a přidávám k tomu rovnou i odkaz na zdroj - párkrát se mi stalo, že jsem se k originálu receptu pro něco chtěa vrátit a už jsem ho nenašla. Takhle ho najdu vždycky
Občas si také něco tak ukládám a přidávám k tomu rovnou i odkaz na zdroj - párkrát se mi stalo, že jsem se k originálu receptu pro něco chtěa vrátit a už jsem ho nenašla. Takhle ho najdu vždycky
16. 9. 2016 13:33
Angel 666: aj hosta tu má nejaké kysnuté cesto, ktoré sa drží niekoľko dní v chladničke a odoberá podľa potreby...už neviem, pod akým názvom.
16. 9. 2016 13:30
cathleen: nene, zase jsem lovila na ruském webu. Problém je, že si to vždycky uložím do wordu v PC a pak, po delší době, když to konečně vyzkouším, tak už nevím, kde jsem ten recept našla
16. 9. 2016 10:00
Angel 666: aha, tak to měla v jednom receptu Maškrtnica. Nemáš to od ní?
16. 9. 2016 09:46
Moc všem děkuji za pěkné komentáře
16. 9. 2016 09:46
cathleen: prý má těsto v lednici vydržet i několik dní a může se péci postupně, třeba aby bylo čerstvé pečivo na snídani . Já jsem si nechala kousek těsta v lednici, chci to vyzkoušet, jak se povede zítra ke snídani, tak uvidím. Mám recept na langoše a tam se zpracované nevykynuté těsto taky hned dává do lednice a vlastně tam kyne i několik dní. U těch langošů to funguje, tak snad i tady
16. 9. 2016 08:32
Moc hezké, moc
Chlazení těsta v lednici - má nějaký určitý důvod?
Chlazení těsta v lednici - má nějaký určitý důvod?
16. 9. 2016 08:08
Krásné kočičky
16. 9. 2016 06:50
Moc hezké
16. 9. 2016 06:49
Krásné kočky
16. 9. 2016 06:22
Roztomilé.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 3 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 13 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 47 minutami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 2 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 4 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 5 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 6 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 6 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 7 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší karásky recept babiččiny karásky kynute těsto chlazene karasek recept karasci recept kynuté karásky chlazene kynute těsto karasek pečivo karasek z pekárny chlazené kynutí ťesta maslove chlazene testo karásek recept karásek kynuté těsto - chlazené sladky karasek pečivo karasek pečení karásků kynute testo chlazene recepty babiččiny karásci nevykynute testo
Suroviny: mléko, vejce, rum, olej slunečnicový, sůl, mouka polohrubá, cukr vanilkový, cukr krupice, droždí čerstvé, vejce, mák
Karáskové kočky z chlazeného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjKN
15 názorů