Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 519 kJ / 841 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,54 g |
| Tuky | 36,23 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 843 mg |
| Sodík | 454 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 9,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátek s překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bgnk
Moje poznámka
Karbanátek s překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bgnk
Nejnovější recepty
Husí stehna s jablky
Přidáno před 4 minutami
Bavorský guláš
Přidáno před 3 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Kroupy se zelím, rajčaty a olivami po italsku
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční hvězdičky s čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle maminky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Annamariev před 20 minutami
Bramborové šišky
JanaPav před 51 minutami
Šátečky z mrkvového těsta
Matulova před 1 hodinou
Petina žemlovka
Janicee před 1 hodinou
Hrnková jablečná buchta s tvarohem
LenkaMahu před 2 hodinami
Hrníčkové vafle
Hana84 před 2 hodinami
Celozrnné placky z bramborové kaše
jaroko před 2 hodinami
Staročeská křenová polévka
mira68 před 4 hodinami
Utopenci
magdalenka před 4 hodinami
Lehké kardinálovy řezy
magdalenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak se delaj karbanatky,
karbanátek,
jak se dělají karbanátky,
priprava karbanatku,
karbanátky v trojobalu,
karbanátky s tvaruzky,
smažený karbanátek,
nejlepší karbanátky,
jak se dělají karbenátky,
karbanátky s překvapením,
jak se delaj karbenatky,
smaženy karbenátek,
jak se delaj karbanatki,
karbanátky s tvaružkama,
karbenátky s tvarůžky,
karbanátky se syrečky,
recept karbanátek,
smradlave recepty,
karbenátek,
hovězí karbanátky
Suroviny:
maso mleté mix,
sůl,
majoránka,
česnek,
vejce,
pepř,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
rohlík,
sýr tvarůžky kulaté
Komentáře (18)
ten původní recept se po osmažení zadělalo to nějak kečupem,jakoby na omáčku,a v tom ještě dusilo-což mi moc nechutná-je to jak vařené,tak jsem improvizovala,a teď našla skoro stejný recept.
Všem vřele doporučuji.....
Teď vážně. Manžel je tvými "smradlavými" recepty naprosto nadšen a já je jdu vařit. Dám pak vědět, jak to dopadlo.