Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané mleté maso s rýží a houbovou smaženicí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (80 min příprava)

21. 5. 2009 15:15

Suroviny

Porce: 7 - 8

Nutriční hodnoty

Energie5 180 kJ / 1 238 kcal
Bílkoviny119,91 g
Tuky26,78 g
Vláknina4,67 g
Cholesterol 622 mg
Sodík 402 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy127,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme teplé s bramborem a zeleninovým salátem nebo chutná i studené. Místo hub se dá použít i nějaká dobrá uzenina.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Merylas

28. 9. 2014 20:39

vanilka70: Děkuji za důvěru, doufám, že bude chutnat:-)

vanilka70

25. 9. 2014 11:03

jednoduchá a určitě dobré ukládám vyzkouším bodík +:-p:-*:yes:

spajk

6. 3. 2013 15:04

Podle popisu velice dobré jídlo,určitě vyzkouším!!:-p.samozřejmě:yes:bodík:yes:

cathleen

17. 10. 2010 17:05

:-O nádhera!:yes:+

Merylas

23. 5. 2009 09:19

Děkuji za komentáře a bodíky. Jinak musím ještě dodat, že to mleté maso je nastavené tou rýží dost, může se dát rýže i méně a naopak se může přidělat více smaženice.

Iljusa

22. 5. 2009 13:48

Moooc pěkné - mleté milujeme:yes:

Svetlana

22. 5. 2009 06:19

Maruško, vypadá to bezva a o chuti se asi nedá pochybovat...do mletého masa dávám taky rýži - no a mému okolí se to zdá divné:-)):-))...jo a bodík samozřejmě tam už je...:yes::yes:

HankaPu

22. 5. 2009 00:02

Majko, to se mi líbí, jen škoda, že už nemám žádné houby:-//, takže už aby rostly:-! ale aspoň ty žampiony že jsou dostupné:-) dávám bodík:yes::yes:

Jenda1

21. 5. 2009 20:47

Maruško, mleté maso můžu na 100 způsobů:-p. Recept mě zaujal, beru jej jako 101. variantu a posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

maris

21. 5. 2009 18:15

Merylas, už spěchám s bodíkem a ukládám na " houbové časy ":yes::-))

Jikotka

21. 5. 2009 18:13

Dobrý nápad,máme rádi mleté maso na všechny způsoby,tohle vyzkouším,ukládám a dávám bodík:-p:-p:yes:

JanaDorazinova

21. 5. 2009 18:13

Jéééé, Merylas!! To já si počkám na hříbečky, jestli budou letos a URČITĚ to vyzkouším, to se mi líbíííí!:yes::yes::yes: +

tejaja

21. 5. 2009 17:26

Merylas, je to určite dobré, vyskúšam. Len ja používam mleté hydinové mäso, ale to sa už receptu netýka. Dávam sebe do obľúbených a tebe bodíček.:-D;-);-)

spagetka

21. 5. 2009 16:57

:-p;-):yes:

pipre

21. 5. 2009 15:38

Zajímavý recept. Chuťově jistě podle ingrediencí i dobrý. Rýže vlastně i zvětší objem. Podobně jsem dělala mleté maso, ale se sojovýni uvařenými granulemi v masoxu. Manžel nesnáší sóju ale v sekané ji nepoznal a dodnes neví, že ji tam občas dávám :-) Bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na smaženici mlete hovezi s ryží mleté maso a houby masova ryže zapečené mleté maso s rýží houby a mleté maso recept mleté vepřové maso rýže rýže a maso rýže s mletým masem recepty z mletého masa a rýže mleté maso s houbami smaženice recept recepty z mletého masa s rýží mleté maso zapečené s rýží zapékaná rýže maso s rýží zapečené mleté maso houbová smaženice recept hovězí mleté s ryzi zapekane mlete maso

Suroviny: maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, rýže, vejce, sůl, pepř mletý, slanina uzená, cibule, mléko, houby, sůl, kmín drcený, vejce

TopRecepty.cz

Zapékané mleté maso s rýží a houbovou smaženicí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GZAy