Bůček pečený v sáčku a pomalu
Sáčky na pečení můžete použít na pečení masa, ryb, zeleniny nebo pečiva bez použití tuku. Můžete si tak dopřát zdravé jídlo s nízkým obsahem kalorií, které si uchová svou šťávu, vůni, vitamíny a výživové hodnoty.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 016 kJ / 2 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,74 g |
Tuky | 245,42 g |
Vláknina | 18,48 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 38,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček pečený v sáčku a pomalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AYB3
Moje poznámka
Bůček pečený v sáčku a pomalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AYB3
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
pomalu pečeny buček,
sáčky na pečení masa,
pečený bůček,
pomalu pečený bůček recept,
bucek peceny pres noc,
maso pečené v sáčku na pečení,
recept na pomalu pečený bůček,
bůček v sáčku,
bok v sacku,
pečení masa v sáčku,
bůček recepty,
pomalu pecene maso pres noc,
pečeny buček recept pečený,
pečený bůček recept,
recept na pečený bůček,
bůček,
jak nejlépe připravit bůček,
směs na pečený bůček,
sáček na pečení masa,
sacky napeceni
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
pivo světlé,
olej,
hořčice dijonská,
pasta chilli,
paprika sušená uzená,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)