Svačina - už bzučím, bude jaro!
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Končí doba zimní depky, fakt už bude jaro !!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2013 13:37
Ježíš ty se vyblbneš
2. 3. 2013 12:20
hračičko
1. 3. 2013 22:51
Jééé, to je hezký
1. 3. 2013 22:46
jeee..konecne jsem se dockala..mne uz se po tech tvych uzasne napaditych svacinach styskalo
1. 3. 2013 19:21
1. 3. 2013 18:22
Pak po kom má Isi umělecké střevo
1. 3. 2013 17:57
1. 3. 2013 17:23
Jitko, já jsem z tebe a z vosyšťat hotová(smíchy) a pořád se těším na další tvé umělecké dílko. To máš okoukaný, nebo to vymýšlíš sama Ať už je to jakkoliv máš 8.boda
1. 3. 2013 17:01
1. 3. 2013 16:58
Jituli, udělej také včelku Máju + 7
1. 3. 2013 16:57
Bzzzzzzzzz štip i tak
1. 3. 2013 15:58
Bzzzzzz... +
1. 3. 2013 15:35
teeeda...
1. 3. 2013 14:48
Co to? Že by už vosí rojení
1. 3. 2013 14:37
Super
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 23 minutami
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 28 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 38 minutami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 59 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 12 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 14 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: napadite jarni svacinky jak se dělá jaro
Suroviny:
Svačina - už bzučím, bude jaro!
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQnY
15 názorů