Prušácká polévka

Jikotka Kuchařka:

Doba přípravy: 30 min. PT0H30M 6 porcí Polévky 5 názorů

54

Suroviny

vařená vejce
sýr
měkký salám
masox nebo vývar v kostce
sůl
pepř
pórek (já dala hrst mraženého)
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme na proužky vejce, sýr a salám. Dáme na talíř a zalijeme horkým vývarem, ve kterém vaříme pórek. Osolíme a opepříme.

Poznámka

Je to rychlovka,ale dobrá.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Prušácká polévka

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: hospodská gulášová polévka vařime s porkem varime s jirinou pangasius zapečený pangasius s porkem gulačovka brušácká polévka vaříme pórek vaříme z porku

Zapomněl/a jsem heslo