Pomazánka z bílých klobás

mika59 Kuchařka:

Pomazánky 4 názory

Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů
59

Suroviny

2 bílé klobásy - 200 g
1 cibule
2 stroužky česneku
70 g strouhaný sýr
1/2-1 lžička uzené papriky
lžička hořčice
2-3 lžíce pikantního dobrého kečupu
2 lžíce tatarské omáčky
sůl
pepř
trochu oleje
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji. Klobásy vytlačíme ze střívka a opečeme na cibulce. Přidáme papriku a po chvíli kečup a hořčici. Lehce podlijeme vodou a dusíme cca 5 minut.

  2. Dochutíme a necháme zchladnout. Kdo chce pomazánku jemnější, projede ji tyčovým mixérem. Do zchladlé směsi přimícháme sýr a tatarku. Spojíme a necháme odležet. Podáváme s pečivem.

Poznámka

Pokud směs nenecháte zchladnout, je výborná se špagetami. Do studené pomazánky je dobré zamíchat nakrájenou pažitku nebo jarní cibulku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pomazánka z bílých klobás

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo