Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí stehýnka nadvakrát

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

23. 1. 2017 18:59

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 037 kJ / 965 kcal
Bílkoviny31,38 g
Tuky9,75 g
Vláknina24,63 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,41 g
Sacharidy175,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

26. 1. 2017 00:16

S receptem to přímo nesouvisí...:-)
Jana Pá:
Jj, často se to dělá jak píšete, ale právě proto jsem maso napsal verzálkou:-)
Na řízcích z drůbežího masa není takřka co pokazit, ale i další smařené řízky (vepřový, milánská kotleta, vídeňský řízek, židovský řízek) patří mezi minutky a lze je opravdu připravit i bez dodělávání v troubě. Chce to akorát, vedle přípravy masa, trochu cviku a především maso nepřesmažit a neudělat z delikatesy "podrážku".
No, když nám skončily "medové týždne" a já začínal s vařením, tak jsem byl schopen udělat podešev i z vánočního kapra...;-(:-8

Jana Pá

25. 1. 2017 12:28

casino: např. já, vždy musím dopékat v troubě řízky, připadají mě tak lahodnější, každé maso není hned hotovo na minutku, takže si ho raději dopeču - kde ? no, přece v troubě, ale ta marináda vypadá velice :yes:, takže díky za recept :-!

casino casino

24. 1. 2017 21:19

Dajda:
Souhlasím, souhlasím, souhlasím:-) ale už si na TOP pomalu připadám, že dost často trdluju jak vy pískáte:-D
Jj, rcp je zajímavý...
Akorát mi poněkud uniká důvod, proč KUŘECÍ, navíc NALOŽENÉ maso, které je šťavnaté a DOKŘUPAVA usmažené řádově za minuty, se posléze zadekluje a dál "suší" v troubě na zemákách...:-O
Takže parafrázuji klasiku: sice je to nekřupavé, zato to trvá dýl!:-D
No, proti gustu... ;-)

chocolate chocolate

24. 1. 2017 15:14

Souhlasim s Dajdou, zajimavy recept.
Kureci stehenni rizky take dopekam v troube, ale s brambory je to pro me novinka.
A masicko je pekne namarinovane:-p.

Dajda Dajda

24. 1. 2017 09:12

Tak to je zajímavý recept:-! Maso z kuřecích stehýnek mám ráda, chutnají mi mnohem více než sice teoreticky kvalitnější, ale sušší prsíčka.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: šťavnatá kuřecí stehýnka kuřecí stehýnka co pripravit z kurecich stehynek kuřecí stehýnka v troubě kureci stehynka v trojobalu šťavnatá kuřecí stehna na tymiánu kuřecí stehýnka recept marináda na štavnatá kuřecí stehýnka šťavnatá kuřecí stehýnka recept nejlepší pomalu pečená kotleta a smetanové brambory pečení masa nadvakrát kuřecí stehýnko recepty řízky z kuřecích stehýnek recept kuřecí stehýnka

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, brambory, omáčka sojová, koření provensálské, sůl, pepř, olej, mouka hladká, vejce, strouhanka

TopRecepty.cz

Kuřecí stehýnka nadvakrát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GNxJ