Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 379 kJ / 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,03 g |
| Tuky | 40,16 g |
| Vláknina | 35,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 341 mg |
| Sůl | 0,57 g |
| Sacharidy | 50,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákovo – brokolicový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VzzM
Moje poznámka
Květákovo – brokolicový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VzzM
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 4 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 5 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 5 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 11 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Kajkajak před 36 minutami
Ledvinky dušené
josef.ridic před 44 minutami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 2 hodinami
Těsto na pizzu
[email protected] před 2 hodinami
Tvarohová pizza
veronika_straka před 3 hodinami
Salát Coleslaw
ivanc před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 3 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 4 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 4 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
květákovo-brokolicový salát,
brokolicovo květákový salát se sýrem,
květakovobrokolicovy salat,
brokolicový salát,
brokolicový salát s květákem,
kvetakovo brokolicivy salat,
květákový salát,
recepty z brokolice salát,
salátová zálivka na brokolicový krém,
květákový salát recept,
květákovo brokoicový salát
Suroviny:
květák,
brokolice,
vejce,
olej olivový,
hořčice,
česnek,
vývar masový,
ocet vinný,
víno bílé suché,
cibule,
kopr,
okurky sterilované,
sůl,
pepř
Komentáře (1)