Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 581 kJ / 1 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,80 g |
Tuky | 10,02 g |
Vláknina | 15,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,08 g |
Postup přípravy
Po 8 minutách troubu zeslabíme na 200°C, kratičce vyvětráme od páry a asi 12-15 minut dopečeme.
Zveřejněno 11. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bagety s prodlouženým kynutím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AEkB
Moje poznámka
Bagety s prodlouženým kynutím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AEkB
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 28 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 32 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
recept na bagety a rohliky,
kváskové bagety kynuté v lednici,
bagety z kvásku,
recept těsto na bagety
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
sůl,
droždí čerstvé
Komentáře (6)
Bohužel mi vždy vycházelo pečivo sice dobré, ale pořád podobné slané buchtě.
Tady ten recept jistě vyzkouším, už proto, že tam není mléko a vejce.
Jen se chci zeptat, jakou dlaždici na to mám sehnat ???
Ještě píšete, že je to z 5 surovin, ale já čtu jen 4. Nechybí tam třeba trošku cukru do droždí ??
P.s. 2 g droždí jsem ještě nikdy nedávala, tak uvidím.
Na obyčejné rohlíky zkus tyto - do omládku (kvásku) můžeš dát místo sladěnky lžičku včelího medu
https://www.toprecepty.cz/recept/15429-klasicke-ce...