Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 718 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,24 g |
Tuky | 26,98 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,64 g |
Sacharidy | 113,90 g |
Postup přípravy
Obalíme je v mouce, protáhneme osolenými rozšlehanými vejci a poté v kypré strouhance, kterou lehce rukou k řízkům přitlačíme. Krok 3: Obalené řízky pozvolna smažíme v rozehřátém přepuštěném másle, cca 8 minut z každé strany. Krok 4: Podáváme s vařenými brambory, lehce polité rozpuštěným máslem a posypané nakrájenou pažitkou.
Zveřejněno 5. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízek, obalený v kypré strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEQG
Moje poznámka
Kuřecí řízek, obalený v kypré strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qEQG
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 17 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno před 22 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 46 minutami
Jihočeská kulajda
Sahula před 2 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 3 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 4 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 10 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 11 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 12 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak obalit rizek,
jak obalit rizky,
obálení řízků,
obalene rizky do mrazaku,
obalený řízek,
jak nejlepe obalit rizky,
obalene řizky,
jak obalit kuřecí řízky,
řízky do mrazáku,
strouhanka na řízky,
postup obalení řízků,
obalení řízek,
řizek obaleny,
řizky obalene,
kuřecí rizek doba smažení,
řízky ve strouhance,
obaleny rizek do mrazaku,
jak nejlepe obalit rizek,
obalení řízky,
jak nejlepe obalit ryzky
Suroviny:
kuře čtvrtky,
sůl,
česnek granulovaný,
mouka hladká,
rohlík,
vejce,
ghee
Komentáře (5)