Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 754 kJ / 3 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,41 g |
Tuky | 127,81 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 2,37 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 3,04 g |
Sacharidy | 480,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obližprst
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z817
Moje poznámka
Obližprst
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z817
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 11 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
buchta obližprst,
zákusek obližprst,
obližprst,
oblizprst recept,
smetanový obližprst,
obliz prst buchta,
buchta oližprst,
buchta obliz prst,
obližprst na plech,
obliz prst recept,
buchta olišprst,
nej recepty tuhý krém na buchty,
obližprst buchta,
koláč oblizprst,
nej recept obližprst,
recept buchta obližprst,
buchtami olizprst,
obližprt buchta s tvarohem,
recept na smetanový obližprst,
obliž prst
Suroviny:
cukr,
prášek do pečiva,
kakao,
mouka polohrubá,
vejce,
voda,
olej,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
mléko,
žloutek,
máslo,
bílek,
cukr,
kakao
Komentáře (6)