Rizoto z kuřecích jater

Nelca777 Kuchařka: Nelca777

Doba přípravy: 30 minut 6 porcí Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

500 g rýže
300 g kuřecích jater
2-3 hrsti mražených celých fazolek ( dle chuti )
1 velká plechovka Bonduelle ( kukuřice, hrášek, mrkev )
300 g žampionů
1 lžíce drceného kmínu
sůl, pepř
1 větší cibule
1 lžíce másla, olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Rýži uvaříme dle návodu na obalu. Játra vykrájíme, cibuli nakrájíme na jemno, žampiony očistíme a nakrájíme na čtvrtky, fazolky dáme do hlubokého talíře osolíme je, dáme na ně lžíci másla a dáme je na pět minut do mikrovlnky.

  2. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme játra. Až se játra zatáhnou, osolíme, opepříme a přidáme žampiony a hned poté kmín. Společně dusíme 10 minut. Poté přidáme plechovku zeleniny bez nálevu a fazolky. Společně dusíme dalších 10 minut.

  3. Ke směsi přidáme rýži, vše dobře promícháme a máme hotovo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 46 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rizoto z kuřecích jater

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: rizoto s játry kuřecí rizoto rizoto s kuř. játry rizoto jatra rizoto s kuřecími játry játra risoto rizoto z jater kuřecí játra recepty z kuřecích jater rizoto s jatrou rizoto s játra kuřecí játra recept rizoto kuřecí játra recepty rizoto z kuřecí játrou rizoto z kuřecí játrou kuřecí játra v rizoto rizoto z játra kuřeci játra s bondule rizetoz z kuřecích jater jater kuřecí játra rizoto recept

Zapomněl/a jsem heslo