Pangasius na citroně a rozmarýně

heli3 Kuchařka:

Doba přípravy: 30 min PT0H30M 3 porce Ryby 6 názorů

510

Suroviny

300 g pangasius filety
1 citron
sůl
rozmarýn větvička
3 plátky másla
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do zapékací misky připravíme alobal, vložíme posolené filety pangasia, pokapeme šťávou z půlky citronu.

  2. Druhou půlku citronu nakrájíme na kolečka a poklademe na filety, na každý kousek pangasia plátek másla a nahoru větvičku rozmarýnu.

  3. Zabalíme do alobalu a pečeme 20 minut. Pak alobal rozevřeme a zapečeme dozlatova ještě 10 minut.

Poznámka

Velice chutné k vínu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pangasius na citroně a rozmarýně

  • Zuzik Zuzik(neregistrovaný)

    Otazka na zkusenejsi - na kolik se tak pece ryba v elektricke troube?

    Odpovědět

  • tinach tinach(neregistrovaný)

    Naporsto vynikající. Tenhle recept nemá chybu. A to už jsem jich pár vyzkoušela. Výborné. Tuto rybu jedli všichni mí známí a nevěřili, že je to pangasius...:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Mustafo Mustafo(neregistrovaný)

    No já si myslím že je to dobruý ale lepší je si nahánět.........:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Iriska Iriska

    Tahle kombinace bude určitě vynikající. :yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Kombinace citron-rozmarýn-máslo je fantastická a plně zachovala jemnou chuť ryby. Výborné, dávám, bohužel, jen jeden bodík:yes:

    Odpovědět

  • Marta Marta

    jednoduchá a určitě výborná úprava pangasia, požitek z ryby a koření tak nic nepřebije :-p:yes:, vyzkouším :-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo