Losos na rozmarýnu
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 451 kJ / 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 38,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,16 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2013 18:26
Evža Hnátková: Mám na tvé "fujtajblové" (tvé slovo!!) kritiky jedinou radu - např. zde, uvař a dej pořádnou fotku. Ukaž jak umí vařit tvrdý kritik a natři nám to všem činy, ne slovy.
16. 6. 2013 17:58
No to vypadá hrozně teda, fujtajbl... přepečená ryba a okolo naházený brambory...
21. 11. 2010 17:34
Super recept, zkoušela jsem minulý týden a slavila jsem samý úspěch, určitě zařadím do jídelníčku jako jednu z pravidelných pochoutek +1
7. 6. 2010 12:41
Tak to je super tam jezdí nakupovat dcera.ovšem ta nejí ryby,tak jsem zvědavá jak u ní pochodím.Ale díky za vysvětlení.
7. 6. 2010 12:18
7. 6. 2010 12:13
Ještě poznámka k těm kostrám, dají se koupit dopoledne, když porcují ryby a vykosťují, já na ně narazila v sobotu nebo neděli celkem 4x a je to děsný štěstí. Odpoledne ani náhodou. Aspoň v Globusu v Čakovicích Praha 9 to tak funguje
7. 6. 2010 12:10
V jednoduchosti je krása (a chuť). A po těch kostrách se musím podívat, až se mi poštěstí jet někam, kde je Globus
7. 6. 2010 11:53
Aké jednoduché a nádherné! Mám rada tento neprešpekulovaný druh receptov. +
7. 6. 2010 11:43
Losos je extrovní, gratuluju a vyzkouším
7. 6. 2010 11:43
Ani já ne , také se omlouvám...
7. 6. 2010 11:41
Kroupovko omlouvám se,já jsem ještě nic takového nekupovala,já měla chlazeného staženého celého lososa,tedy bez hlavy dvě polovice,tohle jsem ještě neviděla.
7. 6. 2010 11:39
hokly nevěřící, je to losos, ale nikoliv ty super drahé porce, ale jsou to lososí kostry a ocasy, kupované v Globusu, za 59,90 Kč kilo. Je na tom fůra masa a lidi se tam o ně perou. Na dalších fotkách uvidíte i syrové masíčko, vy "papriky"
7. 6. 2010 11:24
Eli ano,to si myslím já taky,když se podíváš na talíř pozorně.
7. 6. 2010 11:18
Mně by to také bylo líto, takhle krájet, třeba to vysvětlí autorka... Máš pravdu, že to vypadá jako paprikou obarvené filety z tresky...
7. 6. 2010 11:15
No snad ano,když tu fotka je.Ale přijde mi to netradiční porcování,přeci jen je to drahá ryba,ještě jsem jí takto porcovat neviděla.Měla jsem celého lososa na vánoce,tak vím jak to vypadalo.Ale co,berme,že je to losos.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Zadělávané kedlubny s cuketou
Přidáno před 4 hodinami

Česnečka z Loštic
Přidáno před 6 hodinami

Krkovička pečená na kolech hlávkového zelí
Přidáno před 9 hodinami

Cizrnová "pizza"
Přidáno před 12 hodinami

Pikantní rukolový salát
Přidáno 15. 5. 2022 15:02

Brambory pečené v olivové hořčici
Přidáno 15. 5. 2022 10:08
Právě bylo uvařeno:

Maminčiny palačinky
uvařil/a harovs
před 4 hodinami

BeBe střecha s banánem
uvařil/a Lpetrzilkova
před 5 hodinami

Makovo-jablečný koláč
uvařil/a Petra Dvor.
před 6 hodinami

Tvarohová bublanina s ovocem
uvařil/a lemarti
před 7 hodinami

Tuňáková pomazánka s avokádem
uvařil/a Ucilu
před 9 hodinami

Domácí kmínový chleba
uvařil/a Sisoidka
před 9 hodinami

Pizza jako z pizzerie
uvařil/a Petaja
před 9 hodinami

Křehoučké jogurtové řízky
uvařil/a Brumaire
před 10 hodinami

Fazolky a kuřecí na paprice
uvařil/a monyss
před 11 hodinami

Nadýchaný piškotový korpus
uvařil/a Elide
před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: losos na rozmarýnu porcování lososa losos na másle a rozmarýnu losos rozmarýn jak porcovat lososa losos na vánoce losos porcování losos s rozmarýnem jak se porcuje losos příprava chlazeného lososa losos chlazený ryba na rozmarýnu losos chlazený recept losos recept losos chlazený cena lolos na rozmarýnu recepty losos rozmaryn losos recept rozmarýn chlazený losos postup porcování lososa
Suroviny: losos, rozmarýn čerstvý, sůl, pepř mletý, olej, máslo, šťáva citronová
Losos na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKkM
18 názorů