Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 465 kJ /
1 306 kcal
Bílkoviny6,66 g
Tuky129,83 g
Vláknina11,52 g
Cholesterol 383 mg
Sodík 737 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy24,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety opláchneme a nařežeme na větší kostky. Krok 2: Do misky si dáme máslo, hořčici, sardelovou pastu, cibuli nakrájenou na proužky, kari, kardamom, česnek a nakonec pořádně utřeme. Krok 3: Alobal si nařežeme na 4 čtverce, potřeme je olejem, vyskládáme doprostřed čtverce pangase a na něj nakecáme utřenou hmotu, můžeme filety i lehce vmíchat do hmoty a tím jako obalit(filety jsou křehké). Krok 4: Nahoře posypeme hustě lahůdkovou cibulkou, alobal řádně zabalíme a dáme do vyhřáté trouby na 200°C a pečeme tak 20 minut. Já na plech přidala rovnou uvařené, vychladlé a nakrájené brambory, které se krásně spolu s pangasiem opekly.

Zveřejněno 31. 7. 2009

Poznámka autorky Bibinka

Upravený recept z časopisu Svět ženy a stojí za to!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L8Jv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius na kardamomu, pečený v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L8Jv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Irisko, jsem moc ráda, že jste si pochutnali, to je pro mě vždycky to nejlepší ocenění a nic jiného mě tolik nebere;-) Můžeš zkoušet znova, asi zítra budu dělat z pangasiusa něco nového, co se mi zrodilo v hlavě:-D Proč bych se měla za tvé fotečky zlobit:-?naopak, jsem za ně moc ráda a kroím toho jsou pěkný:yes:

Bibinko, rybička byla neskutečně lahodná. Moc, moc dobrá. Přidala jsem jenom na proužky nakrájenou papriku. My jsme hodně paprikovi a já bych ji byla schopná dát i do dortového krému.:-)) Dávám bodíka jak panelák :yes:
Dovolila jsem si přidat fotečky, neva?

Tématické fráze:
pečený pangasius, recepty pangasius, pangasius pečený, kardamom, pangasius recepty, pangasius v troube, ryba pečená v alobalu, pečená ryba v alobalu, pečení v alobalu, kardamom recepty, pangasius peceny v troube, recepty s pangasiem, recept pangasius, pangasius doba peceni, co je kardamom, pangasius s hořčicí, pangasius trouba, peceny pangasius recepty, pangasius pečený v troubě na cibuli, pangas pečený v troubě

Suroviny:
pangasius, máslo, cibule, cibule lahůdková, koření kari, kardamom, hořčice dijonská, pasta sardelová, česnek, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu