Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 052 kJ / 2 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,66 g |
Tuky | 16,33 g |
Vláknina | 34,23 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 8,06 g |
Sůl | 20,07 g |
Sacharidy | 521,85 g |
Postup přípravy
Pak přidáme zbytek surovin a vymísíme pěkně pevné těsto, které necháme dobře nakynout (50-70 minut). Krok 2: Vykynuté těsto na vále dobře propracujeme a utvoříme z něj kulatý nebo oválný bochník, který necháme asi hodinu kynout už na pečící podložce na plechu.
Potřeme vodou po celém povrchu a dáme péct do dobře vyhřáté trouby (220°C) na 50 minut.
Zveřejněno 25. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtový kmíňák s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1OVP
Moje poznámka
Jogurtový kmíňák s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1OVP
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 9 minutami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 10 minutami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 21 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 11 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 13 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 13 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 14 hodinami
Tématické fráze:
chleba s omládkem,
podmaslovy chleba s omladkem
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
voda,
olej,
jogurt bílý,
kmín celý,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (9)
Ale jistěže jsme si někteří všimli, že
Než se ale dokopu k omládku, tak např. u tohoto rcp při pohledu na střídu, ale především na kůrku, tak místo psaní zezelenám závistí
https://www.toprecepty.cz/recept/53805-chleba-z-na...
Ľutujem, že si recept nikto nevšimol doteraz, resp. nedal správu o realizácii.