Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 906 kJ / 1 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,04 g |
Tuky | 9,49 g |
Vláknina | 20,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 371,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično-žitný chléb s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pw96
Moje poznámka
Pšenično-žitný chléb s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pw96
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 8 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 4 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 5 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 5 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 7 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 9 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 9 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 9 hodinami
Tématické fráze:
domaci chleb z omladkem,
domácí chléb s omládkem,
pšenično žitný chléb recept,
recept na psenicno žitný chléb,
domácí chléb s s omládkem,
recepty na psenicno zitny chleba,
omladek do chleba,
nejlepsi recept na chleba s omladkem,
psenicno zitny chleba padesat na padesat
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
droždí čerstvé,
pivo světlé,
mouka chlebová pšeničná,
otruby,
kmín drcený,
sůl
Komentáře (11)
Cathleen, ty máš hlavnú zásluhu na tom, že som si vypestovala lásku k pečeniu chleba. Cez tvoje "povídání" a tvoje skvelé recepty.
Pridávam foto, aj po nakrojení, ešte je teplý, zle sa krájal...ale nedalo sa vydržať...skvelá chuť! Nemám ošatku, kysol len v oválnej mise, tak preto ten povrch. Po upečení som potrela ešte vodou a počúvala to tiché praskanie....nádhera.
Vďaka za skvelý recept!