Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 379 kJ / 1 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,72 g |
Tuky | 50,95 g |
Vláknina | 44,54 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 828 mg |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 156,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené celozrnné palačinky s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZxG6
Moje poznámka
Zapečené celozrnné palačinky s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZxG6
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 minutou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 25 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 32 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 44 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
špenátové palačinky,
zapečené palačinky s lisovm špenátem,
palačinky s čerstvým špenátem,
recepty s listovým špenátem,
palačinky z červené řepy a špenátem,
palačinky se špenátem,
zapečené palačinky se špenátem,
palačinky na slano se špenátem a mozzarellou,
zapékané palačinky se špenátem,
zapečené palačinky s ovcim syrem a špenátem,
slané palačinky s listovým špenátem
Suroviny:
voda,
celozrnná žitná jemná mletá mouka,
vejce,
olej,
sůl,
špenát listový,
slanina,
sýr mozzarella,
sýr gouda,
smetana na vaření,
česnek,
cibulka lahůdková,
sůl
Komentáře (2)